AMC Light Pack SRL, distribuim cu seriozitate cele mai ieftine materiale de ambalare

AMC Light Pack SRL oferă produse de ambalare de calitate la prețuri competitive, având sediul în București și capacitatea de a livra rapid oriunde în țară.

foto: cartonescu.ro

Scopul nostru este de a deveni un furnizor de ambalaje de bază pentru clienții noștri. Lucrăm cu stoc propriu, ceea ce ne permite să acoperim imediat nevoile clienților noștri. În portofoliul nostru se regăsesc cutii de carton ondulat clasice și autoformante de tip CO3, ambalaje din hârtie, benzi adezive, folie cu bule, folie stretch, pungi de curierat sau pungi cu bule, buzunare pentru AWB și pungi cu fermoar.

AMC Light Pack SRL, distribuim cu seriozitate cele mai ieftine materiale de ambalare

AMC Light Pack SRL se adresează atât persoanelor fizice care au nevoie imediată de produse de ambalare și protecție, cât și companiilor online, departamentelor de logistică, firmelor cu producție internă de orice fel și care au nevoie de un furnizor flexibil de articole de ambalare.

Ne place să credem că avem soluții pentru clienții noștri și că îi putem consilia în alegerea celui mai potrivit ambalaj.

Ambalajele pentru produse, bunuri sau cadouri, fie ele elegante sau pur și simplu din carton, sunt mai mult decât necesare atunci când se vând, se oferă sau pur și simplu se arată respect față de clienți, parteneri sau rude. Ambalajul este de fapt o expresie a atitudinii dumneavoastră față de aceștia și vă completează imaginea.

Noi, cei de la SC Amc Light Pack SRL, știm cât de importantă este atitudinea ta față de ambalaje, așa că ne-am dedicat eforturile pentru a-ți oferi cea mai largă selecție posibilă de materiale de ambalare moderne și de calitate la un preț rezonabil.

Fie că aveți nevoie de hârtie de împachetat pentru împachetarea cadourilor, cutii de carton pentru expedierea acestora sau alte materiale utile pentru protejarea lor, nu ezitați să vizitați www.cartonescu.ro.

Ideile bune pentru a impresiona clienții magazinului tău se referă la necesitatea unor ambalaje spectaculoase, durabile și chiar personalizate pentru cadouri.

Iar dacă ai nevoie de ambalaje pentru afacerea ta sau pentru uz casnic, nu ezita să suni. Cu siguranță vom găsi materialele potrivite pentru tine.

Un pas înainte pentru materialele de ambalare utile.

Postați comentarii