COMUNICAT DE PRESĂ – Chess Corporate Pallas Athena – Lansarea oficială: 30 iulie 2020 la Grand Hotel Continental București

Motto:

“Fă-ți propria gândire în mod independent. Fii jucătorul de șah, nu piesa de șah” – Ralph Charell

Evenimentul marchează debutul Revistei online Chess Corporate Pallas Athena, Ediția pilot – revistă de cultură, șah și business, al Festivalului Chess Corporate Pallas Athena – serie de evenimente ce include un campionat de șah pe echipe – eveniment de afaceri pentru pasionații de șah și business și al Chess Business Club – networking, business skills.

Lansarea oficială Chess Business Club, frumos decorată de expoziția de pictură de autor Mariya Yugina, are în deschidere un moment de muzică de blues – Anca Roxana Constantin.

Festivalul Chess Corporate Pallas Athena cuprinde o serie de manifestări ce include și două avanpremiere: Simultan Simultan de șah susținut de Mare Maestru Internațional Mihail Marin la 17 mese, Minicompetiție chess corporate.

Simultanul de șah este destinat pasionaților de șah și business, adulților, însă Marele Maestru Internațional Mihail Marin a acceptat posibilitatea ca jucătorii să fie însoțiți, dacă își doresc, de micuții lor pasionați de șah, în calitate de “consultanți” / “coechipieri”.

Doamna Mariya Yugina a anunțat că a invitat-o pe tânăra artistă Adela Silvan să participe alături de Domnia Sa, în cadrul expoziției, cu o miniserie de lucrări de grafică ilustrată.  

Avanpremierile Fastivalului Chess Corporate și competiția pe echipe se vor organiza atât online cât și offline.

 Evenimentul este transmis live pe zoom.

Detalii: https://sah-corporate.ro/

Cezar Iulian Armașu,

Cezar.armasu@cezariulian.ro                  

0757577500                         

București, 14.07.2020

Postați comentarii