De ce Proton este una dintre cele mai bune firme de echipamente medicale?

Clinicile private, laboratoarele si spitalele au nevoie de cele mai bune firme echipamente medicale cu care sa lucreze. Proton s-a distins pe piata inca de la inceput fiind una dintre cele mai bune firme de echipamente medicale cu care un numaer extrem de mare de specialisti aleg sa lucreze in fiecare an. Politica Proton este aceea de a implementa si de a mentine un sistem foarte bun de management integrat respectand standardele existente, cu ajutorul carora sa fie realizata cresterea semnificativa a gradului de satisfactie pentru clienti.

echipamente medicale

Fiind una dintre cele mai cautate firme de echipamente medicale din tara, Proton a elimina aproape spre zeor aparitia neconformitatilor din cadrul diverselor procese si nerespectarea cerintelor impuse de legen existente.

Ce activitati sunt desfasurate de catre firme de echipamente medicale

Organizatiile numite si firme echipamente medicale isi iau angajamentul de a respecta legile existente in domeniu in prezent, de a intelege pe deplin nevoile si toate asteptarile pe care le au partenerii de afaceri, de a participa in mod cat mai activ la protejarea naturii si a mediului inconjurator si de a implica activ toate partile care sunt interesate de serviciile si produsele oferite, cu acordarea unei atentii speciale pentru sanatate si securitate.

Colaborarea cabinetelor cu firme de echipamente medicale se face exclusiv pe baza contractelor, astfel incat investitia sa fie una sustenabila si fiabila. Fiecare cabinet sau spital care alege sa cumpere echipamente medicale de la firme de echipamente medicale specializate beneficiaza de garantie pentru toate bunurile cumparate, in conformitate cu standardele impuse de producatorul echipamentului.

De asemenea, cumparand de la firme de echipamente medicale, personalul are garantia ca lucreaza cu instrumente si echipamente avizate si testate, care nu implica niciun fel de risc asupra sanatatii lor sau a pacientilor lor.

Postați comentarii