Destinații de vis pentru vacanțe exotice pe continentul american

Persoanele care își doresc o vacanță la mare, pot opta pentru un sejur de 7 nopți la Mamaia, însă cei care își doresc o vacanță de vis, în care să aibă parte de experiențe unice, mai mult ca sigur vor căuta cele mai atractive Oferte vacante exotice, pentru a pleca într-o destinație de vis.

Agențiile de turism își întâmpină clienții cu diferite oferte pentru Vacante exotice, iar cei interesați de o asemenea vacanță își pot îndrepta atenția spre o destinație de pe continentul american, iar în continuare vă prezentăm unele dintre cele mai frumoase destinații de pe acest continent. 

Cancun – Mexic

Cancun este una dintre cele mai frumoase stațiuni exotice, și se regăsește pe coasta de nord a peninsulei Yucatan, iar aici sosesc în fiecare an cel puțin 4 milioane de turiști. Există câteva plaje superbe aici (Langosta, Tortugas, Caracol și Chac-mool, Langosta, Tortugas) care atrag atât de mulți turiști.

Cei care aleg să viziteze Cancunul au posibilitatea de a vedea ruinele mayase de la Chichen Itza și Tulum, sau pot descoperi de-asemenea paradisul exotic din Isla Mujeres. O activitate interesantă care poate fi desfășurată aici, este joaca cu delfinii, care va face deliciul copiilor.

Punta Cana – Republica Dominicană

Foarte multe persoane din Romania aleg Punta Cana atunci când își doresc o vacanța exotică. În primul rand, aici există câteva plaje absolut superbe (El Cortecito, Bavaro, Cabeza de Toro, Cabo Engano, Areno Gordo și Macao). 

În Punta Cana există și terenuri de golf unde pasionații pot practica acest sport, și pot vizita diferite locuri interesante precum Casa lui Ponce de Leon sau rezervația naturală Indigenous Eyes Ecological Park.

Costa Rica

O altă super destinație de pe continentul american este Costa Rica, iar aici există peste 300 de plaje pe linia de coastă. Între lunile noiembrie și aprilie, aici sosesc zeci sau sute de mii de turiști din toată lumea  pentru a face surfing sau pentru a se bucura de soare și plajă. 

Există mai multe plaje de top în Costa Rica, iar Playa Santa Teresa – Puntarenas, Playa Naranjo – Guanacaste sau Playa Avellana – Guanacaste, sunt cele mai renumite. În Costa Rica sunt și alte locuri minunate de văzut, cum ar fi Puerto Viejo, Limón sau Insulele Catalina.

În afara acestor destinații exotice de vacanță de pe continentul american, agențiile de turism ne prezintă multe alte oferte pentru locuri interesante precum Bahamas, Hawaii, Cuba (care are plaje superbe), iar exemplele pot continua. Așadar, indiferent de costuri, dacă vă permite bugetul și doriți să aveți parte de experiențe minunate, merită să alegeți una dintre aceste destinații de vacanță.

Articol redactat de SEO365.ro

Postați comentarii