Electrostimulare la pret avantajos aceasta luna

De ce sa alegi electrostimulare la pret accesibil

electrostimulare

Procedurile de electrostimulare la pret accesibil in clinica Fysiogand sunt cunoscute ca una dintre cele mai bune modalitati de a pierde in greutate. Dar, in acelasi timp, un alt mare avantaj al acestui proces este ca iti poate exercita muschii in acelasi timp.

Acest lucru nu numai ca va reduce stratul de grasime in timp, dar veti avea in cele din urma un corp mai tonifiat. De fiecare data cand te antrenezi, vei observa ca zona taliei este redusa cu tot mai multi centimetri.

Incercati si aceste sedinte de electrostimulare pret accesibil si veti vedea o transformare uimitoare.

Cum te simti in timpul stimularii electrice?

Aceasta este cea mai frecventa problema a clientilor. Raspunsul este simplu, scurt si pertinent. Nu este nimic dureros. Dimpotriva, daca te relaxezi cel putin in timpul acestui proces si uiti toate problemele, vei constata ca vei intra intr-o stare foarte placuta.

Te relaxezi si tehnologia functioneaza pentru tine. Totul este ca un masaj relaxant pe corpul tau, vei obtine doar rezultate benefice.

In 45 de minute, nu trebuie sa te gandesti la altceva decat la relaxare. Uitati de treburile de la birou, uitati de nebunia de cumparaturi saptamnale, uitati de tot felul de lucruri mici cerute de copii sau de vremea inabusitoare de afara.

Cand incercati acest tratament de electrostimulare la pret accesibil, nimic nu va poate distruge fericirea. Nu exista nici macar costul acestei proceduri. Pentru ca ai sedinte de stimulare electrica la preturi de vacanta. Vino si tu la Fysiogand sa te convingi!

Concluzii generale despre procedura

Putem concluziona ca aceasta stimulare electrica are un efect pozitiv, in special pentru persoanele sedentare sau ca instrument suplimentar de formare. Muschii sunt stransi si antrenati, circulatia sangelui este imbunatatita, iar corpul va arata mai placut in timpul tratamentelor pe termen scurt si lung. Rezultatul depinde de calitatea dispozitivului si de intensitatea curentului: pentru persoanele sedentare, un curent mai mic este suficient pentru a obtine rezultate (30% din contractia voluntara maxima), in timp ce pentru persoanele obisnuite cu munca grea, este necesar un curent mai mare ( contractie voluntara) in procente de 60 -80%.

Postați comentarii