Impactul antreprenoriatului asupra dezvoltarii societatii

Antreprenoriatul este un proces dinamic de creare a bogatiei incrementale si de inovare a unor elemente de valoare care influenteaza bunastarea unui antreprenor. Prin antreprenoriat oamenii au parte de o cantitate enorma de bunuri si servicii, situatie care imbunatateste cresterea nivelului de trai.

Principala importanta a antreprenoriatului este crearea oportunitatilor de munca, inovare si imbunatatirea economiei. Omul din spatele oricarui proiect, adica antreprenorul, este un individ orientat spre actiune, foarte motivat, care este gata sa-si atinga obiectivele. M. Kirzner (1973) il vede pe antreprenor ca fiind ”unul care percepe ceea ce ceilalti nu au vazut si actioneaza dupa accea perceptie”. Astfel, antreprenorii sunt cei care duc economia, societatea si civilizatia la starea de progres si prosperitate.

Orice afacere necesita un plan si investitii, insa mai mult decat orice, pentru o dezvoltare optima, are nevoie de oameni care sa actioneze. Angajati sunt indispensabili oricarei afaceri, indiferent daca sunt incepatori sau au experienta in domeniu. Pe langa faptul ca ideile antreprenorului vor prinde contur cu ajutorul angajatilor, acestia din urma vor primi o plata pentru munca lor, ceea ce inseamna un trai mai bun.

Dincolo de crearea locurilor de munca, antreprenoriatul este incubatorul inovatiei. In cadrul unei afaceri, indiferent de domeniu, inovatia se intampla in fiecare zi. Cu schimbarile tehnologice din ultimul timp, nicio zi nu este la fel pentru antreprenor sau pentru angajati. Spre exemplu, nu cu mult timp in urma, in vanzari se nota manual orice tranzactie, facturile erau emise manual, la fel si datele contabile. Apoi, au aparut casele de marcat care au usurat mult munca angajatilor, iar acum, prin casa de marca cu jurnal electronic, totul este simplu, intuitiv, usor de gestionat. Astfel de progrese au imbunatatit toate domeniile de lucru, nu doar vanzarile.

Antreprenoriatul este, de asemenea, inovatie si, prin urmare, ideile se transforma in bunuri si servicii. Bunurile si serviciile cumparate se transforma in bani, iar acestia sunt reinvestiti in diverse directii, printre care si cercetarea. Asa au aparut celebrele companii care dezvolta soft retail si tot felul de programe ce au ca scop tocmai imbunatatirea afacerilor.

Casa de marca cu jurnal electronic | soft retail | casedemarcat.eu

casa de marca cu jurnal electronic

Pana la urma, orice activitate antreprenoriala merge mana in mana cu dezvoltarea, inovarea, ascensiunea, modernizarea. In acest sens se indreapta si Atto Soft prin activitatile si serviciile pe care le presteaza pentru clienti. Site-ul https://casedemarcat.eu/ este plin de informatii despre cum poate fiecare antreprenor sa beneficieze de produsele si serviciile oferite, dar si despre cum poate primi ajutorul adecvat la inceput de drum sau atunci cand afacerea se afla la un punct de cotitura!

Postați comentarii