Modalitati de a obține cel mai mult din shake-ul tau de proteine

Proteinele ​​- cu toții am auzit despre cât de important e sunt. Indiferent dacă construiți masa musculara, tonifiați musculatura sau gestionați greutatea cu o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, astăzi este tot despre a ști cum să consumați proteine, inclusiv când să beți shake-urile proteice precum Chocolate Slim.

La un nivel de bază, proteina este unul dintre cei mai esențiali macronutrienți de care corpul nostru are nevoie pentru a construi mușchi. Proteinele produc enzime, activează hormonii și joacă un rol important în dezvoltarea țesuturilor. În industria sănătății și fitnessului, pulberile proteice sunt unele dintre cele mai populare suplimente de pe piață datorită comodității și beneficiilor vaste.

Shake-urile proteice sunt o bază în regimul zilnic al majorității pasionaților de sănătate și fitness. Ele îmbunătățesc performanța, cresc sau tonifiază mușchiul și ajută la pierderea în greutate. De fapt, printre cei trei macronutrienți care transportă energie (grăsimi, carbohidrați și proteine), proteinele sunt legate cu carbohidrați pentru a transporta cel mai mic număr de calorii (doar patru) pe gram!

Rețineți, totuși, că shake-urile de proteine ​​și pulberile sunt destinate ca supliment alimentar, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie incluse ca parte a unei alimentații sănătoase și echilibrate. Pe lângă evitarea celor care prezintă riscuri pentru sănătate cunoscute, este la fel de important să știm cum și când să bea shake-urile de proteine. Astăzi, vom parcurge cinci căi pentru a vedea cel mai mare beneficiu al shake-urilor de proteine.

1. Când se bea shake-ul  de proteine.

În primul rând, este mai bine să beți shake-ul de proteine impreuna cu masa si nu intre mese. De obicei, sursele de proteine ​​complete (cele care au toți aminoacizii esențiali) necesită mai multă pregătire. Cu toate acestea, adăugând shake-urile la masa dvs. ca sursă de proteine ​​primare, puteți petrece mai mult timp savurând masa, în loc să o pregătiți. Această metodă pare, de asemenea, mai benefică decât consumul de proteine ​​între mese. O recenzie sistemică recentă a fost făcută comparând efectele consumului de shake-uri de proteine ​​cu masa vs. între mese pe indivizi care efectuează un antrenament rezistent regulat.

Grupul care a consumat shake-uri proteice cu mesele a prezentat o creștere cu 4% mai mare a masei corporale slabe, o scădere cu 28% a masei grase și o creștere cu 16% mai mare a raportului dintre masa slabă și masa grasă în timp.

Există dispute despre așa-numita „fereastră anabolică”; această fereastră se referă la consumul de proteine ​​la 20 de minute sau chiar la 1 oră după antrenamentul dvs. pentru a obține orice fel de beneficii de la antrenamentul dvs. de rezistență. Acest lucru nu este complet adevărat.

Consumul adecvat de proteine ​​pe parcursul zilei este important pentru a câștiga mușchi. Cu toate acestea, un studiu de 10 săptămâni realizat de Universitatea Victoria a testat această teorie a sincronizării proteinelor. Ei au comparat persoanele instruite care au consumat un shake proteic cu 32 de grame de proteine ​​imediat înainte și după antrenament cu un alt grup de persoane instruite pe același program de antrenament care au consumat acelaș shake proteic de 32 de grame dimineața și seara. Rezultatele au arătat că grupul care a consumat shake-urile în jurul timpului de antrenament a arătat creșteri mai mari ale masei musculare, cantități mai mari de forță și reduceri mai mari ale procentului de grăsime corporală. Așadar, este probabil cel mai bine să vă beți shake-urile proteice precum Chocolate Slim în jurul perioadei de antrenament de rezistență!

2. Ce fel de supliment proteic să consumăm

Există o serie de pulberi proteice diferite pe care le puteți consuma. În funcție de nevoile dvs. alimentare, unele sunt pe bază de lapte, în timp ce altele sunt pe bază de plante. Fiecare poartă propriul său set unic de beneficii:

Soia este una dintre puținele proteine ​​complete pe bază de plante pe care le puteți găsi. Aceasta este o alternativă excelentă la proteinele din zer sau cazeină, pentru cei care favorizează o dietă bazată pe plante. S-a dovedit că această sursă de proteine ​​are beneficii cardiovasculare, cum ar fi reducerea colesterolului total, lipoproteinelor cu densitate mică (LDL) și a trigliceridelor.

Proteina de cazeină – derivată din lapte, care îi conferă culoarea albă pe care o vedeți, această proteină este cunoscută mai ales pentru digestia lentă din organism. Oferă nutrienți pe parcursul mai multor ore, spre deosebire de alte surse de proteine ​​lactate, cum ar fi concentrat sau izolat. Proteina de cazeină conține, de asemenea, cantități mari de fosfor și calciu, care sunt bune pentru structura osoasă.

Concentrat de proteine ​​din zer; zerul este un produs secundar al fabricării brânzeturilor, ceea ce îl face o sursă completă de proteine ​​din lactate. Deși concentratul de zer conține concentrații mai mici de proteine ​​(25-89%), necesită o procesare mai mică. Acest lucru înseamnă de obicei că conține o cantitate mai mare de carbohidrați, grăsimi și proteine ​​biologic active. Proteina din zer conține, de asemenea, cantități adecvate de BCAA, care sunt importante pentru menținerea organismului într-o stare musculară (anabolică). De asemenea, include niveluri ridicate ale unui aminoacid numit Cisteină, care poate îmbunătăți producția de antioxidanți și îmbunătăți suportul sistemului imunitar.

Chocolate Slim

Izolat de proteine ​​din zer cum este cazul si produsului Chocolate Slim,de asemenea, o formă de proteină lactată, izolatele sunt cea mai pură formă de proteine ​​disponibile, care conțin concentrații de proteine ​​la 90% sau mai mult. Această sursă completă de proteine ​​este extrem de benefică pentru cei care doresc pur și simplu să crească aportul de proteine ​​fără grăsimile sau carbohidrații în plus.

3. Folosind carbohidrați în avantajul tau

Probabil că sunteți conștienți de faptul că consumul de carbohidrați va duce la ceea ce este cunoscut ca un vârf al nivelului de insulină din sânge. Aminoacizii esențiali sunt blocurile de construcție ale proteinelor. Studiile arată că combinarea carbohidraților (glucozei) și aminoacizilor esențiali post-antrenament are un efect sinergic mai mare asupra sintezei proteinelor musculare decât a le bea separat. Doar consumul de glucoză a demonstrat că reduce descompunerea fibrelor musculare atunci când este consumat imediat după exercițiu. Vă sugeram să adăugați alimente întregi în shake-ul dvs. Chocolate Slim pentru a asigura necesarul de carbohidrati benefici. Carbohidrații simpli care se descompun rapid ar fi optimi, cum ar fi mango, ananas, banane, struguri, portocale sau chiar orice fel de sucuri naturale.

4. Câtă proteină să consume

Vorbind despre shake-urile proteice, este bine să vă limitați consumul la nu mai mult de 20-30 de grame de proteine ​​pe shake. Majoritatea shake-urilor proteice conțin de la 20-30 de grame de proteine ​​pe porție, așa că o regulă bună este să rămâi doar cu una. Studiile efectuate au arată doar o ușoară creștere a nivelului de aminoacizi esențiali in sange atunci când consumă s-au consumat  40 g de proteine ​​într-o singură ședință, fata de 20 g doza uzuala. Acest lucru ne spune că după 20 g de proteine, corpul tău va descompune restul de aminoacizi esențiali într-un ritm mai mare. Prin urmare, dublând aportul, nu obțineți în mod necesar dublarea efectelor.

În acest moment, vă întrebați probabil cât de mult ar trebui să consumați pe zi. Pentru a maximiza stimulul de creștere musculară, ar trebui să consumi 1,6-2,2 g proteine/ kgc.

Este o idee bună să consumați atât forme de proteine ​​pe bază de animale, cât și pe bază de plante, dacă dieta dvs. permite. S-a demonstrat că proteina din zer, precum cea folosita de produsul Chocolate Slim, este mai disponibilă pentru corp decât proteina vegetala. Acest lucru se datorează nivelurilor ridicate de aminoacizi esențiali pe care îi conține în mod natural.

În concluzie, există mai multe modalități prin care puteți profita la maxim de shake-urile proteice. Există deja atât de multe beneficii iar noi iti oferim câteva sfaturi utile pentru a spori beneficiile, astfel trebuie să știi când trebuie să bei shake-uri de proteine Chocolate Slim, in acelas timp ​​cu o masă, să-l consumi înainte și după antrenamentul tău, să adaugi un carbohidrat simplu la doza de shake după antrenament și să fii conștient să nu depășesti 20-30 de grame de proteine ​​per portie de shake.

Postați comentarii