Opteaza pentru pop-up textil ca metoda de promovare

Ce este un pop-up textil

Acest pop-up textil este realizat dintr-un schelet din aluminiu rezistent si usor acoperit cu material textil imprimat usor elastic. In acest mod, rezulta astfel un perete/suport publicitar cu o imprimare elastica perfecta care poate fi instalata in cateva minute fara a fi nevoie de unelte.

Principalele avantaje ale acestui pop-up textil sunt ca poate afisa informatii publicitare fara nicio cusatura si poate fi instalat si demontat foarte rapid. Standul este de asemenea foarte stabil, datorita celor doua picioare din partea de jos si a tijei de sustinere din mijloc. In plus, materialele imprimate pot fi ambalate ca orice alt material textil, fara riscul de sifonare, indoire sau deranjare in timpul transportului.

Care sunt caracteristicile sistemului?

pop-up textil

Acest sistem are o serie de caracteristici care il fac foarte usor de utilizat si eficient. Unele dintre aceste functii includ o functie de cautare incorporata, abilitatea de a salva si organiza fisiere si o varietate de instrumente pentru a va ajuta sa va gestionati munca.

Sistemul pop-up textil este unic deoarece este foarte usor si compact, ceea ce il face facil de asamblat. Dimensiunea sa redusa il face foarte vizibil la orice eveniment sau conferinta.

Cu ajutorul specialistilor de la Marele Print, poti crea expozitii textile uimitoare, perfecte pentru prezenatri si alte evenimente. Sistemul este usor de utilizat si vine cu o varietate de optiuni diferite din care sa alegeti, astfel incat sa puteti crea un afisaj cu adevarat unic.

Acest pop-up textil a facut deja ravagii in randul expozantilor, deoarece orice participant intr-un astfel de spectacol sau eveniment acorda atentie acestor detalii.

Aceste sisteme iti vor oferi un avantaj in ceea ce priveste calitatea imprimeurilor. Imprimeurile sunt dintr-o singura bucata, foarte usoare, si acopera intreaga structura. Se inchid cu sistem tip arici, iar baza din aluminiu este usor elastica pentru ca imprimeul sa se potriveasca perfect cu o buna stabilitate.

Remarca-te cu un siste de calitate

Un pop-up textil este o modalitate atragatoare de a va afisa produsul sau campania la o expozitie, eveniment sau targ. Puteti personaliza sistemul pop-up pentru a se potrivi nevoilor dvs., facandu-l un instrument de marketing ideal pentru a lansa un nou produs pe piata.

Alege serviciile mareleprint.ro!

Postați comentarii