Platforma B2B destinată partenerilor tăi de afaceri

Platforma B2B (Business to Business) de e-commerce este o platformă destinată clienților, persoane juridice și reprezintă legătura de comunicare digitală între distribuitor/importator/producător și revânzător. Persoanele juridice se vor conecta la acestea folosind un username și o parolă. Aceasta pune la dispoziția partenerilor de business oferta de produse, stocul disponibil, discount-urile aferente având posibilitatea totodată de a seta oferte personalizate și specifice doar pentru anumite categorii de clienți.

Platforma B2B se va integra cu sistemul de gestiune al companiei (ERP) pentru a sincroniza toate informațiile importante precum: informații cu privire la clienți, politice comerciale setate, prețurile disponibile, comenzile plasate, facturile etc.

De ce ar trebui să alegi o platformă B2B?

  1. Partenerii tăi de afaceri nu vor mai fi limitați la programul tău de lucru, având posibilitatea de a comanda produsele/serviciile tale oricând își doresc;
  2. Platforma B2B poate fi accesată de oriunde și de pe orice dispozitiv care are o conexiune la internet;
  3. Canalizezi forța de vânzări spre deschiderea unor canale de vânzare;
  4. Această platformă poate fi personalizată în funcție de doleanțele și nevoile companiei tale;
  5. Comenzile efectuate se vor insera direct în ERP-ul companiei;
  6. Reduci costurile de administrare;
  7. Ai access la metode sigure și variate de plată.

Pe lângă o platformă B2B, îți recomandăm să folosești un sistem CRM (Customer Relationship Management) pentru a gestiona relațiile externe cât și interne legate de clienții tăi. Cu ajutorul acestei soluții automatizezi procesele de vânzare, marketing, service și suport tehnic și chiar gestiunea stocurilor. CRM se interfațează cu sistemul de gestiune (ERP) pentru a prealua toate datele necesare.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Automatizează procesele din compania ta folosind soluțiile Optimall by AROBS!

Share your thoughts