SEO in Bucuresti

SEO in Bucuresti este un serviciu de marketing online care ajuta la promovarea firmelor pe motoarele de cautare. Agentia de marketing digital Grow Wise ofera serviciile sale de SEO in Bucuresti incepand cu aceasta toamna.

Ce insemna SEO?

SEO este prescurtare venita de la „search engine optimization”. In cuvinte deloc pompoase, este un serviciu care ajuta orice platforma sa se pozitioneza mai bine in listele cu rezultate ale motoarelor de cautare.

Un motor de cautare popular este Google. Pentru a se regasi pe prima pagina a rezultatelor Google fírmele platesc reclame Google Ads sau fac optimizare.

Prin platforma se intelege: site web de prezentare, blog sau magazin online (e-commerce). Orice tip de platforma primeste de la Google (de exemplu) un calificativ: DA domain authority – autoritatea domeniului si PA Page Authority – autoritatea paginii.

Care sunt beneficiile optimizarii?

Folosind serviciile de optimizare firmele isi adauga avantaje considerabile fata de competitori.

In primul rand o firma este mai usor de gasit de potentiali clienti.

In al doilea rand, promovarea devina mai ieftina atunci cand crestem autoritatea unui site web organic.

Renuntam la reclama platita si ne focusam pe construirea continutului de calitate care are ca scop adaugarea de valoare pentru cel care foloseste acel site web.

SEO
SEO

Cum facem optimizarea?

Atunci cand optimizam un site web avem in vedere SEO on page – fiecare pagina a site-ului nostru este optimizata.

Asta presupune modificari ale titlurilor, meta descrierii, imaginilor si continutului pentru a integra cuvinte si expresii cheie.

De asemenea, trebuie sa avem in vedere si SEO off page – adica construirea de linkuri externe catre platforme puternice (comunicate de presa, postari pe bloguri, articole in presa).

In industria de marketing digital promovarea este un element cheie. Pentru a ajunge cu succes la potentiali clienti, firmele au nevoie de promovare facuta organic, corect si de durata.

Date Contact Grow Wise

Website: http://growwwise.com

Email contact: expertwebromania@gmail.com

Share your thoughts