Sfaturi practice: Ce ​​putem face din cutiile de carton de la pantofi?

Cu puțină dexteritate și simț practic, poți încânta atât pe copii, cât și pe animalele de companie.

Cutiile de pantofi ne acoperă pantofii până când îi aducem acasă. Apoi le aruncăm. Conform politicilor de retur, pentru returnare este necesară o chitanță și cutia de pantofi originală.

Un fapt amuzant: potrivit unui studiu, o femeie cumpără în medie 469 de perechi de pantofi în timpul vieții. Dacă nu dorești să-ți aglomerezi dulapul cu cutii, poți folosi acele cutii de carton. Pentru că, la urma urmei, nu se specifică în ce formă ar trebui să fie returnați, dacă se ajunge la o returnare.

Iată cateva moduri în care poți da o nouă viață cutiilor de carton

O cutie pentru depozitarea lucrurilor mici
O soluție perfect rezonabilă. În loc să cumperi bunuri din Regatul Mijlociu la prețuri exorbitante și să îmbogățești economia chineză, mai bine le faci dintr-o cutie de pantofi. Acoperiți cutiile cu țesătură. O cămașă veche sau o față de pernă veche sunt suficiente. Poți acoperi cutia cu resturi de tapet vechi.

Rafturi decorative de perete

Ai nevoie de o modalitate de a maximiza spațiul de depozitare de pe perete? Ce-ar fi să vă faci propriile rafturi decorative din cutii de pantofi! Ai nevoie doar de niște vopsele, hârtie decorativă, foarfece, lipici, o șurubelniță și două șuruburi și vei avea tot ce îți trebuie pentru a face rafturi decorative de perete frumoase, dar accesibile. Desigur, condiția obligatorie este ca aceste cutii să fie din carton mai rezistent.

Separator pentru sertare
Lucruri mărunte precum chiloții, șosetele, lenjeria intimă, ciorapii, colanții îi fac pe proprietarii de case să se enerveze atunci când caută frenetic în adâncurile sertarelor ceea ce au nevoie. Ia o foarfecă sau un cuțit de birou și delimitează rapid zona sertarului. Nici măcar nu este nevoie să colorezi cartonul. Perfecționiștii, bineînțeles, se pot juca cu țesătură sau dantelă.

Ce ​​putem face din cutiile de carton de la pantofi?
foto: pixabay.com/ro

Loc pentru pisică sau catei
Dacă pisica ta are tendința de a-și ascuți ghearele pe canapea, fă-i un loc special pentru a se juca. Taie fâșii de carton și pune-le lateral într-un capac mare de cutie de pantofi, după ce le-ai uns cu lipici. Vei vedea că animalul tău de companie va aprecia inovația.

Intra pe www.cartonescu.ro si vezi ofertele de cutii din carton!

Postați comentarii