SKBS Romania-Lifturi Hidraulice

Lifturile hidraulice SKBS sunt echipamente de manipulare conceput pentru a ridica sarcini în industrii și depozite. Dispozitivul cu foarfeca ridică sarcinile prin intermediul unor suporturi încrucișate, care se află sub masă. Suporturile funcționează prin energie mecanică, pneumatică sau hidraulică pentru a ridica sarcinile la înălțimile necesare. Unele modele ating înălțimi de până la 60 de picioare și până la o greutate de 5000 kg. Capacitatea ascensoarelor foarfece de a ridica sarcini grele le face foarte populare în industriile în care ridicarea constantă a sarcinii este necesară.

Există diferite avantaje ale utilizării lifturilor hidraulice SKBS în depozite, cum ar fi:

Îmbunătățirea productivității
În lucrările de încărcare și paletizare, poziționarea mesei de ridicare a foarfecelor la înălțimea necesară pentru o anumită lucrare reduce timpul de ciclu prin îmbunătățirea eficienței încărcării. Dacă înmulțiți ciclurile reduse de mai multe ori și pe diferite stații de lucru, veți descoperi că cantitatea de timp economisită se traduce printr-o productivitate mai mare.

O varietate de opțiuni
Opțiunile de ridicare a foarfecelor nu sunt limitate, ceea ce oferă unui depozit versatilitatea de a găsi liftul hidraulic SKBS potrivit pentru operațiunile lor. Masele de ridicare au o mare varietate de dimensiuni și înălțimi ale platformei și bazei, la care se pot extinde pe deplin, ceea ce asigură companiilor de depozite posibilitatea de a alege modelul potrivit.

Reduceți accidentele la locul de muncă
Leziunile la spate sunt printre cele mai frecvente leziuni din depozite și cauzate de persoanele care încearcă să ridice obiecte grele. O masă de ridicat foarfecă oferă o metodă convenabilă de ridicare a obiectelor la înălțimea dorită. Acest lucru elimină, de asemenea, riscul de deformări ale spatelui de la ridicarea planului orizontal și vertical.

Vătămarea prin tulpina repetitivă (RSI) se referă la deteriorarea sistemului nervos sau musculo-scheletic cauzată de vibrații constante, utilizare sau perioade prelungite într-o singură poziție. RSI este standard cu lucrătorii din depozite și fabrici. Utilizarea unui ascensor cu foarfecă este crucială în prevenirea unor astfel de leziuni.

Portabilitate
Sunt disponibile, de asemenea, modele portabile cu foarfece, care le sporesc flexibilitatea. Masa de ridicat Sax poate fi utilizată în mai multe locații din depozit. Nu este nevoie să achiziționați un lift pentru fiecare departament, dar le puteți roti pe cele disponibile în locul în care ar putea fi solicitate. Dacă trebuie să le folosiți în aer liber, acestea sunt potrivite pentru sarcină. Portabilitatea unui lift este o parte semnificativă a factorilor de luat în considerare la achiziționarea unui lift cu foarfecă.

Utilizarea necorespunzătoare a unei mese cu foarfecă este periculoasă pentru lucrători. Asigurați-vă că lucrătorii știu cum să acționeze ascensorul în prealabil pentru a preveni rănirea. Iată câteva sfaturi despre utilizarea în siguranță a foarfecelor:

Alegeți echipamentul adecvat
Alegerea liftului Sax potrivit pentru nevoile dvs. de depozit este începutul procedurilor de îmbunătățire a siguranței. Folosirea unui lift greșit pentru operațiunile din depozit este periculoasă și încalcă reglementările din industrie. Utilizarea necorespunzătoare a ascensoarelor foarfecă vă expune lucrătorii la răniri evitabile.

Capacitate
Supraîncărcarea mesei de ridicare a foarfecelor peste greutatea recomandată de producător poate cauza prăbușirea liftului. Acest lucru poate duce la rănirea gravă a lucrătorilor și la deteriorarea bunurilor.

întreținere
Întreținerea este crucială pentru utilizarea în siguranță a unei mese de ridicat cu foarfecă. Dacă ascensorul primește o întreținere slabă, acesta poate eșua, provocând răniri sau blocând producția.

Echipament muncitor
În timp ce masa de ridicare a foarfecelor este menită să sporească siguranța, lucrătorii trebuie să poarte echipament de protecție în timp ce se află la locul de muncă. Accidentele se întâmplă și purtarea echipamentului de siguranță contribuie mult la reducerea gravității unui accident în cazul în care apare.

Plasarea sarcinii
Așezarea corectă a sarcinii este, de asemenea, o modalitate de sporire a siguranței. O greutate poate aluneca și cădea asupra lucrătorilor dacă sarcina nu este reglată corespunzător, provocând răni grave sau chiar decese. Amplasarea greșită a sarcinii accelerează, de asemenea, uzura foarfecelor, ceea ce înseamnă că trebuie să înlocuiți echipamentul după o scurtă perioadă de timp.

Concluzie
Deținerea unei mese cu foarfece în depozitul dvs. face o diferență semnificativă în ceea ce privește siguranța și productivitatea. Mese de ridicare foarfece sunt versatile și reglabile pe înălțime. Mese de ridicare foarfece au nenumărate beneficii, inclusiv prevenirea rănilor provocate de stres repetitive. Cu toate acestea, pentru a utiliza corect masa de ridicare Sax, trebuie respectați cei câțiva pași, cum ar fi echipamentul de protecție și întreținerea adecvată.

Postați comentarii