Suspectezi ca suferi de gastrita? Mergi la gastroenterologie!

Ce trebuie sa stii despre gastroenterologie

Centrul Medical Romgermed este dedicat in special testarii, descoperirii si tratamentului bolilor gastro-intestinale in sectia de gastroenterologie cu servicii medicale generale de baza care vizeaza bolile interne. Prin calm profund si dedicare, indiferent de disconfort sau durere, aratam interventia tuturor tipurilor de examinare gastrointestinala si endoscopie traditionala (gastroscopie, colonoscopie si ERCP).

Toate examinarile de gastroenterologie au fost efectuate prin anestezie si asistenti gastro-intestinali calificati pentru anestezie. In timpul anesteziei pana la procedura clasica de colonoscopie, pacientul s-a relaxat si s-a simtit bine in timpul interventiei. La sfarsitul examinarii sau interventiei, pacientul se simte bine. Hai sa beneficiezi si tu de servicii premium in gastroenterologie in cadrul clinicii medicale Romgermed din Bucuresti!

Care este procesul de diagnosticare a gastritei?

gastroenterologie

Medicul dumneavoastra va poate recomanda una sau mai multe inspectii:

Inspectie  coprocultura- detecteaza infectia sau sangerarea in stomac – detecteaza antigenul helicobacteriobacterium din fecale – Infectia cu Helicobacter helicobacter pylori – medicul introduce un tub flexibil (endoscop, capat cu o mini camera) prin intermediul stomacului pentru a vedea daca sunt semne de inflamatie afisat – puteti bea o solutie de bariu, medicul va urma solutia de-a lungul caii digestive pe monitor.

Posibila gastrita

Gastrita este de obicei datorata de:

Infectia bacteriana H. Helicobacterium bautura excesiva administrata adesea aspirina, ibuprofen sau alte medicamente antiinflamatori (Ains); un eveniment de stres – traume severe, o boala grava sau mai putina interventie chirurgicala, raspuns autoimun – atunci cand distorsionarea, celulele corpului si tesuturile sa actioneze ca agresori si sa le atace (in acest caz, mucoasa de stomac)

Ce pot face pentru a ameliora gastrita?

Daca cauza gastritei este utilizarea repetata a analgezicelor AINS, incercati analgezice care nu fac parte din categorie, cum ar fi paracetamolul. Adresati-va sfatului medicului specialist in gastroenterologie.

De asemenea, el poate lua in considerare urmatoarele:

Mancati o cantitate mica de mese, dar evitati iritantii mai frecvent, cum ar fi alimentele picante, acide sau prajite, evitati sau abandonati consumul de alcool, adoptati tehnicile de gestionare a stresului.

Postați comentarii