360design – furnizor servicii IT Start-up Nation 2022

Programul Start-Up Nation – România a ajuns la cea de-a treia ediție și poți beneficia și tu de avantajele oferite de acest program. Obține până la 200.000 Lei ajutor de minimis pentru stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii.

Cui se adresează programul Start-Up Nation 2022?

Persoanele fizice din România precum și microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) înființate după 01.01.2020, inclusiv vor putea obține fonduri de până în 200.000 Lei pentru afaceri noi sau în curs de dezvoltare. Dacă afacerea dumneavoastră se încadrează în această categorie, intrați pe site-ul nostru pentru a afla mai multe.

360design este o agenție web interactivă care oferă soluții IT personalizate. Încă din 2008, echipa noastră se focusează pe înțelegerea afacerii și pe omul din spatele acesteia, pentru a putea veni cu planul ideal de acțiune.

Mai mult, având clienți din diferite arii de lucru și o experiență vastă în domeniul IT, echipa noastră a dezvoltat software-uri personalizate, care vă pot diferenția de competitorii dumneavoastră și să susțină o dezvoltare de succes.

Cu ce te poate ajuta 360design?

360design poate furniza pachetul digital/voucherul de digitalizare necesar pentru obținerea fondurilor nerambursabile din cadrul Start-Up Nation 3. 

Pachetul digital (voucherul de digitalizare) reprezintă cheltuială obligatorie în cadrul Programului sub sancțiunea respingerii la finanțare și este în valoare minimă de 25.000 lei.

Pachet digital (voucher de digitalizare), care să conțină una sau mai multe din următoarele: site de prezentare a activității sau magazin on-line, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu dețin alt site, și care trebuie să fie funcțional la data depunerii cererii de rambursare a ajutorului de minimis și pe toată perioada de monitorizare, cheltuieli de promovare a site-ului/magazinului on-line, un soft necesar desfășurării activității, semnătură electronică, echipamente IT, licențe, telefoane sau tablete.

Prin colaborarea cu 360design, puteți beneficia de servicii IT de cea mai înaltă calitate, profesionalism și eficiență. Soluțiile IT custom reprezintă punctul forte al agenției, astfel că ne putem adapta cu ușurință oricărei cerințe. 

Contactați-ne și cereți chiar astăzi o ofertă pentru pachetul de digitalizare, dacă doriți să dezvoltați afaceri noi.

Telefon – 0744 142 357

Emailoffice@360design.ro

Adresă – București, Sector 3