Comunicate de presa ONG

Reprezinti un ONG si vrei sa transmiti informatii relevante prin intermediul comunicatelor de presa? Comunicate-PR.ro iti ofera posibilitatea de a tine la curent publicul interesat de ceea ce doresti sa comunici.

Vezi comunicatele de presa ONG

ong

Proiectul Tinerii de azi, liderii de maine – la finalul celor trei ani de implementare

In an aniversar, Asociația Crestin – Umanitara Slujirea Vieții sarbatoreste alaturi de partenerii si colaboratorii sai 18 ani de activitate in comunitate si 3 ani de implementare a proiectului Tinerii de azi, liderii de maine, un proiect cofinanțat de Primaria Municipiului Iasi. Proiectul Tinerii de azi, liderii de maine a avut ca scop dezvoltarea competențelor…

Publica un comunicat sau un articol

Indiferent de informatia pe care vrei sa o distribui, pe acest site poti posta oricand orice comunicat de presa din sfera ONG. Este important ca publicul interesat sa fie constant la curent cu ceea ce vrei sa transmiti si acest lucru se realizeaza cel mai bine prin intermediul unui site de incredere si care poate fi accesat rapid.

Esti interesat de evenimentele din zona ONG-urilor?

ONG-urile organizeaza constant diferite evenimente si actiuni la care publicul e invitat sa participe activ. Daca vrei sa sustii aceste proiecte si actiuni ale ONG-urilor, vezi in comunicatele de presa publicate pe acest site ce poti alege.

Un comunicat de presa emis de ONG-uri prezinta exact campaniile si evenimentele publice la care poti participa daca esti interesat de aceasta zona a ajutorului neconditionat.

Descopera toate noutatile pe care organizatiile non-profit ti le pot pune la dispozitie pe cel mai eficient site de comunicate de presa. Totodata daca mai cunosti pe cineva care ar putea fi interesat de participarea la un eveniment, nu uita sa distribui stirea.

Vrei sa postezi un comunicat de presa ONG?

Iti suntem alaturi in primul rand prin a-ti oferi posibilitatea sa postezi oricand comunicate de presa. Totodata, daca vrei sa ai vizibilitate si mai mare si sa te folosesti de mai multe link-uri, poti alege unul din pachetele noastre in functie de bugetul disponibil.

Este important ca stirea sa ajunga cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient la publicul tau. Vrei sa trasmiti o stire despre ONG-ul din care faci parte sau sa anunti un eveniment viitor? Comunicate-PR.ro iti ofera servicii de redactare de comunicate de presa intr-un mod profesionist urmand structura ideala a comunicatelor de presa in functie de tipul de informatie pe care doresti sa o comunici.

Fii mai aproape de publicul tau si transmite-i modul in care oricine e interesat poate participa si contribui la proiectele tale.