Conditii de publicare

Vrei sa postezi comunicatele tale de presa pe Comunicate-PR.ro?  Poti opta pentru un abonament platit, care iti va aduce multe beneficii. Orice variata ai alege, te rugam sa tii cont de regulile pe care comunicatele tale trebuie sa le respecte pentru a fi publicate sau mentinute pe site

Reguli de conduita si conditii de publicare a comunicatelor:

1. Orice comunicat de presa trebuie sa aiba maxim 3 link-uri.

2. Alege o SINGURA CATEGORIE pentru comunicatul tau si anume pe cea care se potriveste cel mai bine. Altfel, vom alege noi o categorie in care sa il includem.

4. De asemenea, nu uita ca numarul maxim de tag-uri asociate unui articol nu poate depasi trei.

5. Orice comunicat de presa trebuie sa contina minim 250 cuvinte (cca 2000 caractere).

6. Comunicatele pot contine o singura imagine in format .jpg si aceasta trebuie sa aiba dimensiunea maxima 900 x 700 pixeli.

7. Nu sunt acceptate comunicatele care contin termeni licentiosi, limbaj obscen, atacuri la persoana sau orice formulari prin care se aduce atingere unor terti, continut adult (videochat, jocuri de noroc etc), ilegal, imoral.

De asemenea, textele publicate nu trebuie sa laude excesiv un produs ori un serviciu sau sa contina termeni sau exprimari prin care se sugereaza ca produsul sau serviciul e miraculos sau universal valabil.

8. Informatiile cuprinse in comunicat trebuie sa fie relevante, corecte si pertinente. Fiecare autor care publica articole sau comunicate isi asuma si va raspunde pentru informatiile postate pe acest site.

9. Nu este permisa postarea unor comunicate/articole similare de mai multe ori.

10. Fara caps lock sau numere de telefon in tiltu

11. Nu utilizati in mod abuziv caps lock sau bold in articol

12. Textul articolului trebuie sa fie impartit in paragrafe si sa aiba un aspect potrivit pentru publicare.

Comunicate-PR.ro isi rezerva dreptul de a sterge comunicatele care nu respecta regulile specificate mai sus sau alte reguli pe care le considera relevante si inclusiv de a dezactiva contul.

Pentru mai multe detalii despre conditiile de publicare ale acestui site, viziteaza sectiunea Conditiile de publicare.

Inca nu ai un cont? Inregistreaza-te!

 

Nu stii cum sa redactezi un comunicat?

Vezi detalii aici

Ai o intrebare sau o propunere de colaborare?

Scrie-ne!

 

  Completeaza formularul de mai jos


  Affordable Website Developers

  Publica un comunicat sau un articol

   

   

  servicii optimizare seo

  Alege serviciul de publicare comunicate de presa al Comunicate-PR.ro

  Comunicate-PR.ro iti ofera posibilitatea de a posta articolele si comunicatele tale de presa fie contra cost (cu poza si link, beneficii pentru SEO si expunere), fie gratuit (fara link si fara poza). Indiferent de varianta pe care o preferi, creeaza-ti un cont si mergi la pasul urmator, publicarea de comunicate de presa pe site-ul nostru.

  Daca doresti beneficiile SEO, achizitioneaza acum un pachet de aici.

  Daca nu ai buget, poti opta pentru comunicate de presa gratuite.tine cont ca in acest caz, nu beneficiezi nici de poza in comunicat si nici de link-uri si ca moderarea comunicatelor neplatite poate depasi chiar si doua luni.

  Ai nevoie de redactarea de articole si comunicate? Cere-ne o oferta pentru a-ti redacta articolele pentru presa sau blog si comunicatele de presa.

  Vrei sa scrii chiar tu comunicatele, insa nu stii cum? Poti afla cum se scrie un comunicat de presa urmarind comunicatele care apar pe site. Le poti folosi ca inspiratie pe cele mai bune dintre ele sau poti citit detalii despre cum scrii un comunicat in acest articol dedicat. In aceasta pagina vei gesi modele si exemple de comunicate de presa.

  Comunicate de presa online pentru beneficii SEO si rapiditate in comunicare

  Comunicatele de presa online iti aduc link-uri care te vor ajuta la cresterea autoritatii site-ului si a site-ului in sine. Asadar, publica articole si comunicate cu link pe cat mai multe site-uri. Foloseste oferta noastra de postare comunicate de presa pe trei site-uri. Gasesti oferta aici.

  agentie marketing
  comunicate de presa comunicate

  servicii optimizare seo anunturi angajari joburi locuri de munca

  anunturi angajari joburi locuri de munca  creare site web