Conditii de publicare

Vrei sa postezi comunicatele tale de presa pe Comunicate-PR.ro?  Poti alege sa postezi un comunicat GRATUIT sau poti opta pentru un abonament platit, care iti va aduce mult mai multe beneficii. Orice variata ai alege, te rugam sa tii cont de regulile pe care comunicatele tale trebuie sa le respecte pentru a fi publicate sau mentinute pe site

Reguli de conduita si conditii de publicare a comunicatelor (gratuite sau contra cost):

1. Orice comunicat de presa trebuie sa aiba maxim 3 link-uri.

2. Comunicatul de presa gratuit se ofera o singura data, la crearea contului. Ne rezervam dreptul de a refuza oferirea acestui comunicat gratuit.

3. Alege o SINGURA CATEGORIE pentru comunicatul tau si anume pe cea care se potriveste cel mai bine. Altfel, vom alege noi o categorie in care sa il includem.

4. De asemenea, nu uita ca numarul maxim de tag-uri asociate unui articol nu poate depasi trei.

5. Orice comunicat de presa trebuie sa contina minim 250 cuvinte (cca 2000 caractere).

6. Comunicatele pot contine o singura imagine in format .jpg si aceasta trebuie sa aiba dimensiunea maxima 900 x 700 pixeli.

7. Nu sunt acceptate comunicatele care contin termeni licentiosi, limbaj obscen, atacuri la persoana sau orice formulari prin care se aduce atingere unor terti, continut adult (videochat, jocuri de noroc etc), ilegal, imoral.

De asemenea, textele publicate nu trebuie sa laude excesiv un produs ori un serviciu sau sa contina termeni sau exprimari prin care se sugereaza ca produsul sau serviciul e miraculos sau universal valabil.

8. Informatiile cuprinse in comunicat trebuie sa fie relevante, corecte si pertinente. Fiecare autor care publica articole sau comunicate isi asuma si va raspunde pentru informatiile postate pe acest site.

9. Nu este permisa postarea unor comunicate/articole similare de mai multe ori.

10. Fara caps lock sau numere de telefon in tiltu

11. Nu utilizati in mod abuziv caps lock sau bold in articol

12. Textul articolului trebuie sa fie impartit in paragrafe si sa aiba un aspect potrivit pentru publicare.

Comunicate-PR.ro isi rezerva dreptul de a sterge comunicatele care nu respecta regulile specificate mai sus sau alte reguli pe care le considera relevante si inclusiv de a dezactiva contul.

Pentru mai multe detalii despre termenii si conditiile acestui site, viziteaza sectiunea Termeni si conditii.

Inca nu ai un cont? Inregistreaza-te!

 

Nu stii cum sa redactezi un comunicat?

Vezi detalii aici

Ai o intrebare sau o propunere de colaborare?

Scrie-ne!

 

Completeaza formularul de mai jos


Publica un comunicat sau un articol