Trotinete McLaren – pentru copii de toate varstele

Vrei sa convingi copiii sa petreaca mai mult timp in aer liber si sa faca miscare? Iti doresti sa nu trebuiasca sa duci o lupta de convingere ori de cate ori vrei sa iti duci copiii in parc? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti acea „jucarie” care sa ii faca pe cei mici sa te roage sa ii scoti afara la aer curat pentru a face miscare. Iar o astfel de „jucarie” este fara doar si poate o trotineta.

Exista foarte multe modele si brand-uri de trotinete disponibile pe piata de astfel de produse. Insa este important sa alegi sa investesti intr-una dintre cele mai bune, rezistente si calitative trotinete din cate exista pe piata. O astfel de varianta este trotineta McLaren.

Caracteristicile trotinetelor McLaren pentru copii

Numele McLaren are foarte mare rezonanta in randul iubitorilor si pasionatilor de autoturisme sau de automobilism. McLaren este un nume sinonim cu produse de calitate si fiabile. Acest fapt garanteaza pentru calitatea de inalta clasa a trotinetelor McLaren pentru copii. Aceste trotinete sunt aprobate de McLaren Automative si sunt comercializate sub licenta oficiala a renumitului brand din domeniul auto.

Trotinetele McLaren sunt concepute pe baza unui sistem inclinat de directie. Acest sistem cu adevarat inovativ ofera copiilor posibilitatea de a se echilibra usor atunci cand se afla pe trotineta si aceasta este in miscare.

Trotinetele McLaren pe 3 roti sunt alegerea perfecta pentru copiii de toate varstele. Astfel orice parinte poate avea in vedere o astfel de trotineta McLaren chiar si pentru un copil de doar 2 anisori.

Manerele trotinetelor au la baza cauciuc termorezistent care ofera o atingere foarte placuta pentru manutele sensibile ale copiilor. Bara de ghidon din aluminiu face ca trotineta sa fie foarte usoara din perspectiva greutatii.

De asemenea, bara ghidonului poate sa beneficieze de ajustarea inaltimii cu ajutorul unui tub telescopic care permite alegerea a trei pozitii diferite. Consecinta este data de un control excelent pentru trotineta.Puntea trotinetelor McLaren pentru copii este confectionata din carbon, fapt ce face ca puntea sa fie foarte rezistenta.

De asemenea, carbonul contribuie la o greutate cat mai redusa a trotinetei. In vederea prevenirii alunecarii pe puntea trotinetei, aceasta este acoperita cu ajutorul unui material antiderapant.

Rotile pe care o trotineta McLaren le are la dispozitie sunt foarte durabile si sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba despre atenuarea socului dintre trotineta si sol.

Cumpara o trotineta McLaren copilului tau

Daca iti doresti sa oferi copilului tau un motiv de bucurie enorma, dar in acelasi timp sa faci o investitie pe termen lung intr-un astfel de produs, atunci trebuie sa stii ca vei putea gasi modele de trotinete McLaren pentru copiii de toate varstele.

Modelul McLaren McS01 este potrivit pentru copii cu varste intre 2 si 5 anisori, McLaren McS02 se adreseaza copiilor de la 6 la 9 ani si McLaren McS03 este trotineta potrivita pentru copiii avand peste 9 ani. Toate aceste modele de trotinete McLaren pentru copii sunt disponibile pe www.babyish.ro.

Postați comentarii