Carti despre seductie si sexualitate

Cei care vor sa daruiasca o carte pentru a impresiona o persoana pasionata de eseuri si deschisa la minte, ar putea lua in considerare sa ofere una care sa explice dinamica seductiei si a sexualitatii. De la Kamasutra la eseuri mai moderne despre ce inseamna sa iubesti, iata o selectie de carti despre seductie ce pot fi oferite persoanei iubite.

In aceasta idee, anticariat Printre Carti este o sursa inepuizabila de carti din aceasta categorie.

Carti despre seductie si sexualitate ce pot fi cumparate din anticariat Printre Carti

Kamasutra (Vatsyayana)

Kamasutra este cel mai vechi tratat de erotism scris in India si cel mai bine cunoscut pentru partea referitoare la cele mai provocatoare si „sportive” acrobatii sexuale, vandut in milioane de exemplare in librarii si anticariatele cu carti de vanzare online. In realitate, aceasta este o parte foarte mica a cartii. In Kamasutra, erotismul, dreptatea si utilitatea sunt concepte interrelationate, iar ambitiile acestui text sunt mai largi si mai filozofice decat s-ar putea crede.

Iubirea este un zeu (Eva Cantarella)

Eva Cantarella, una dintre cele mai importante cercetatoare ale civilizatiilor antice, reconstruieste in acest eseu sensul iubirii si al sexualitatii in civilizatia greaca. Incepand cu originea termenului: pentru greci, dragostea era un zeu, Eros, care isi arunca sagetile si care, inevitabil, ii facea pe oameni sa se indragosteasca. Plina de exemple si anecdote, aceasta carte este perfecta pentru a cuceri un iubitor al culturii clasice, fiind o adevarata bijuterie pentru cunoscatori.

Anticariat Printre Carti | carti de vanzare online | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

Making Love (Eric Berne)

Bazata pe o serie de prelegeri despre psihologia sexului tinute de autor la Universitatea din California, „Making Love” ii invata pe cititori cum sa inteleaga mai bine comportamentele in cadrul relatiilor, fie ele romantice sau fizice, cu scopul de a se asigura de bunastare personala si sexuala. Stilul ironic si plin de umor al autorului face din aceasta carte o carte pentru toata lumea, pe care multi o vor aprecia.

Cei care rezoneaza cu sugestiile anterioare pot alege un semn de carte special sau chiar o felicitare romantica pentru a-si face clare intentiile. Daca, pe de alta parte, nu au gasit nimic care sa ii inspire, pot sa consulte site-ul PrintreCarti.ro, unde vor gasi o multime de titluri din care pot alege pentru a comunica ceea ce simt cu ajutorul unei carti.