Cartile vechi din biblioteca proprie la anticariate care cumpara carti

Spatiul de depozitare reprezinta eterna poveste cu care se confrunta omul contemporan, fie ca locuieste intr-un apartament sau intr-o casa. Spatiile generoase se transforma la un moment dat in colturi inghesuite, in care si praful se sterge foarte greu si iubitorii cartilor pot sa confirme acest aspect. Cartile vechi, asupra carora oamenii nu mai revin pentru o noua lectura, sau cele pentru care proprietarii nu isi vor gasi niciodata timp sa le citeasca pot fi valorificate prin vanzarea la anticariate care cumpara carti. Procesul poate fi incomparabil mai usor decat vanzarea bucata cu bucata, pe platformele de anunturi, asteptand luni sau poate ani intregi un cumparator dispus sa plateasca pentru carte, transport si tot ce implica tranzactia.

Anticariate care cumpara carti – cea mai eficienta metoda de a scapa de volumele nedorite

Multe persoane traiesc ani si chiar zeci de ani cu biblioteci pline de praf si carti pe care abia daca le-au mai atins cu pamatuful de praf, fara a mai vorbi despre lipsa timpului si a chefului de a le citi. Pana intr-o zi, ziua curateniei generale, ziua in care incep sa renoveze sau se muta intr-o alta locuinta. Si atunci, ce se intampla cu volumele vechi si nefolosite?

In materie de achizitii carti, anticariatele sunt cele mai in masura de a oferi solutii convenabile pentru o tranzactie rapida si profitabila pentru ambele parti. CumparCarti.ro achizitioneaza pachete de volume, vechi sau noi, mai uzate sau in stare mai buna, din orice domeniu: beletristica, carte de specialitate, dictionare, lucrari de dezvoltare personala, manuale, cursuri de drept, albume de arta si periodice de tot felul.

Anticariate care cumpara carti | achizitii carti | CumparCarti.ro

Anticariate care cumpara carti

Cum se procedeaza pentru vanzarea cartilor la anticariat?

Pentru vanzarea volumelor vechi sau noi la anticariat, nu este nevoie ca proprietarul cartilor sa se deplaseze la sediul anticariatului. Printr-un simplu apel telefonic isi poate asigura sansa la o tranzactie rapida si echitabila. Personalul anticariatului se deplaseaza la domiciliul vanzatorului la data si ora convenita cu acesta, in Bucuresti sau Ilfov, cartile sunt verificate sa nu aiba pagini lipsa, pete care le fac ilizibile si alte defecte, apoi se stabileste o oferta de pret pentru tot pachetul. Vanzatorul primeste banii pe loc, asigurandu-si astfel spatiu si resurse financiare pentru noi achizitii.