Cauti o perna ortopedica buna? Analizeaza ofertele de pe Ortosan.ro!

Cu siguranta foarte multe persoane au folosit scuza „am dormit gresit”, pentru a-si putea explica durerile de gat incomode pe care le resimt dimineata. Scuza poate fi reala, deoarece pozitia gresita din timpul somnului lasa deseori crampe musculare, in special in jurul gatului, al spatelui si al umerilor. O perna ortopedica poate imbunatati capacitatea de dormit a unei persoane datorita confortului pe care il ofera.

Existand o gama variata de perne ortopedice, alegerea corecta nu este chiar usoara. Pentru a nu fi atat de complicat acest proces, se recomanda studierea unor criterii, cum ar fi: modelul, dimensiunea, compozitia, nivelul de duritate si chiar tipul de acoperire. Pe site-ul Ortosan.ro se poate analiza intreaga gama, la preturi accesibile.

O perna din spuma cu memorie si microfibra care se ajusteaza usor la curbele capului si gatului, ajuta astfel la alinierea corecta a coloanei vertebrale. Este special conceputa pentru a ajuta capul, gatul si spatele sa ramana aliniate corespunzator in timp ce omul se odihneste.

Perna ortopedica – beneficii

Pernele ortopedice nu sunt la fel ca orice alta perna normala. Aceste perne sunt realizate pentru a indeplini anumite functii, cum ar fi perna de sezut si sprijin lombar sau cervical, dar si o perna pentru eliminarea durerilor de spate.

Perna ortopedica imbunatateste starea generala de sanatate: somnul slab poate afecta sanatatea, ducand la o epuizarea mentala si fizica. Utilizarea pernei ortopedice imbunatateste somnul, reduce unele probleme de sanatate si ajuta la mentinerea pozitiilor corecte de somn, care, daca sunt gresite, vor duce la aparitia unor afectiuni ale coloanei vertebrale.

Perna ortopedica | perna din spuma cu memorie | Ortosan.ro

perna ortopedica

Perna ortopedica este extrem de utila pentru persoanele care au dureri de umeri sau de coloana si nu se pot odihni pe timpul noptii. De asemenea, acest tip de perna ajuta la mentinerea cailor respiratorii deschise in timpul somnului. Astfel sforaitul va fi redus.

Cei care petrec foarte mult timp pe scaun la birou sau in masina sau cei care au nevoie de o perioada de recuperare in urma unei interventii pot alege sa isi asigure confortul prin achizitionarea unei perne ortopedice de la Ortosan. Intr-adevar, o perna ortopedica poate actiona in mai multe directii, insa ofera acelasi scop final si anume asigurarea confortului dorit.