Ce este o multifunctionala si cum poate fi achizitionata la un pret accesibil?

Pentru ca o multifunctionala reuseste sa indeplineasca o serie de sarcini, pretul sau de achizitie poate fi cu mult peste cel al unei imprimante normale. Din fericire, exista o multime de site-uri specializate in computere si gadgeturi la mana a doua care cuprind in ofera multifunctionale sh la preturi de nerefuzat.

Aparaturile de copiat si printat documente in general sunt indispensabile din cladirile de birouri, scoli, universitati, cabinete notariale, de avocatura etc. Spre deosebire de imprimantele simple, multifunctionalele prezinta si alte functii suplimentare ca scanarea, faxul, copiere si printare. In cadrul unor institutii mari in care este nevoie de aparaturi cat mai performante, pretul poate sa ajunga chiar si la mii de lei.

Multifunctionale sh – eficienta ridicata la un pret redus

Durata de viata a unei multifunctionale, mai ales daca a fost mentinuta in conditii optime, depaseste 10 ani, chiar daca a fost utilizata la capacitate maxima. Cu toate acestea, exista si institutii in care nu este necesara printarea si copierea documentelor la foc automat, situatie in care folosirea unor imprimante second hand poate fi suficienta.

Performanta gadgeturilor la mana a doua este, de multe ori, subestimata, existand preconceptia ca un produs second hand nu are cum sa fie la fel de bun ca unul nou. Din fericire, aceasta preconceptie nu este adevarata, fiind demontata chiar de It-Sh.ro, un portal web care prezinta o oferta bogata de multifunctionale si imprimate sh.

Multifunctionale sh | imprimante second hand | It-Sh.ro

Multifunctionale sh

Inainte de a fi puse in vanzare, articolele sunt atent analizate de catre specialisti, acestia asigurandu-se ca sunt perfect functionale si ca se afla intr-o stare cel putin buna. In plus, achizitorii au posibilitatea de a beneficia si de o garantie generoasa, similara cu cea aplicata produselor noi. Astfel, pot apela la sprijinul echipei It Sh ori daca intampina erori de functionare cu produsul cumparat.

Cu alte cuvinte, cine nu isi permite o multifunctionala noua din cauza pretului ridicat, poate lua in considerare optiunile second hand pentru un cost redus de achizitie, care vine la pachet, paradoxal, cu o performanta inalta in ceea ce priveste functiile si specificatiile.