Ce presupune vanzarea cartilor la kilogram? Cine le cumpara?

Concepul care sustine vanzarea cartilor la kilogram nu isi are radacinile in Romania, fiind frecvent vehiculat in intreaga lume. S-ar putea spune ca este o tendinta pe piata anticariatelor care cumpara carti, o tendinta comuna acum si pe piata interna.

Anticariat-Carti.com este un magazin care achizitioneaza carti si in acest sistem. Conceptul care fundamenteaza acest business are la baza ideea de a da o noua viata cartilor si benzilor desenate care erau destinate cosului de gunoi. Magazinul cumpara cartile de la clientii sai cu un pret corect, indiferent de carte, cu exceptia cartilor carora le lipsesc pagini sau foarte deteriorate.

Prin urmare „cumpar carti la kg” este un anunt prin care se face cunoscuta intentia unui anticariat de a cumpara carti din cele mai diverse domenii, in volum mare.

Ce fel de carti cumpara un anticariat la kilogram

Un anticariat carti, precum cel mentionat anterior, asigura serviciul de cumparari carti din Bucuresti fara a tine cont de domeniul pentru care au fost scrise acestea. Poate fi vorba despre carti de beletrstica, de stiinte exacte, geografie, istorie, carti pentru copii, filosofie, literatura universala, teologie etc. Este important ca volumele sa se afle intr-o stare buna.

Cumpar carti la kg | cumparari carti din Bucuresti | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti la kg

Achizitorii de carti se pot deplasa la domiciliul clientilor sau acolo unde sunt solicitati pentru a le evalua si prelua ulterior, dupa stabilirea pretului si incheierea tranzactiei. Este important de stiut ca tranzactia include si negocierea preturilor cu persoana care le vinde. Serviciul de ridicare al cartilor este gratuit. In mod similar, evaluarea cartilor se asigura gratuit.

Un avantaj important al serviciilor oferite de Anticariat-Carti.com consta in faptul ca dispune de echipe de echizitori care se deplaseaza acolo unde sunt solicitati chiar si dupa orele de program, sambata sau duminica. Prin urmare, cei care au de vanzare carti in cantitati mai mari pot fi siguri ca li se pot prelua de la domiciliu autunci cand au disponibilitate si le sunt platite corect.

In concluzie, oricine detine carti le poate vinde in conditii foarte avantajoase si fara efort!