Ciorapi medicinali pentru stimularea circulatiei in sezonul rece

Pentru cei care sufera de probleme cu fluxul sanguin periferic, raspunsul la intrebarea cum sa gasesti sosete pentru circulatia proasta si picioarele reci este extrem de important. Indiferent daca persoana este genul careia ii este mereu frig sau sufera de faptul ca sta in picioare pentru perioade lungi de timp pe parcursul zilei, in spatii inghesuite, cum ar fi in avioane, sau pur si simplu are o circulatie periferica proasta, o pereche de ciorapi medicinali ar putea fi o solutie excelenta.

Cum ii pot ajuta ciorapii medicinali pe cei care sufera de picioare reci?

Majoritatea oamenilor nu beneficiaza de o circulatie adecvata a sangelui in picioare. Acest lucru duce la oboseala, umflare si dezvoltarea potentiala a venelor varicoase. De asemenea, accentueaza senzatia de frig, asa ca exista intotdeauna un beneficiu de a stimula fluxul sanguin la membrele inferioare din acest punct de vedere.

Purtarea de ciorapi medicinali sau sosete compresive nu este un tratament medical in sine. Oricine poate beneficia de purtarea unei perechi de sosete de buna calitate, in cea mai potrivita dimensiune si nivel de compresie pentru el. Stimularea circulatiei in membrele inferioare va face persoana sa se simta mai confortabil in drumetii lungi, alergari, zile in care sta mult in picioare sau in zboruri lungi cu avionul. De asemenea, va preveni senzatia de frig care se poate raspandi prin corp si poate strica o vacanta intr-o statiune montana.

Ciorapi medicinali pentru persoanele imobilizate

Ciorapii compresivi sunt recomandati in primul rand pentru persoanele cu probleme de mobilitate, nevoite sa petreaca mult timp la pat sau in fotolii rulante. Prin presiunea pe care o exercita asupra membrelor inferioare, se pot obtine multiple beneficii de la purtarea sosetelor compresive: ameliorarea durerii si a presiunii, reducerea umflaturilor, prevenirea acumularii de sange in zona inferioara a picioarelor, diminuarea oboselii.

Ciorapi medicinali | fotolii rulante | Med-Tehnica.ro

ciorapi medicinali

In oferta Med-Tehnica.ro se regasesc modele diferite de ciorapi medicinali, adaptate in functie de problemele de sanatate ale persoanelor si de dimensiunile corpului.

Indiferent pentru ce problema de circulatie sunt achizitionati, este foarte important ca ciorapii compresivi sa fie potriviti celui care ii poarta. In acest sens, este bine sa se consulte medicul curant sau medicul de familie.