Cum te poti bucura de o dantura definitiva cu implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv medical utilizat in stomatologie pentru inlocuirea dintilor lipsa si care ofera numeroase avantaje pacientilor care beneficiaza de un astfel de tratament de restaurare dentara. Unul dintre aceste avantaje este faptul ca poate fi folosit indiferent de numarul dintilor lipsa, chiar si intr-un caz de edentatie totala.

Astfel ca pacientii pot apela al un tratament cu implant dentar in Bucuresti atat pentru a inlocui un dinte lipsa, dar si pentru a inlocui mai multi dinti lipsa, in situatii in care proteza dentara reprezenta cea mai potrivita solutie.

Ce tratamente cu implant dentar sunt potrivite pentru pacientii cu edentatie?

Implantul dentar este cea mai potrivita solutie pentru inlocuirea unui dinte lipsa deoarece poate fi inserat fara a fi afectati in niciun fel dintii invecinati. In plus, acesta arata si se comporta la fel ca un dinte natural.

Numai ca acesta este foarte potrivit si in cazul pacientilor care au nevoie de o proteza dentara, dar care evita aceasta solutie deoarece este considerata inconfortabila si nu foarte practica. De aceea, evolutia tehnologiei din sectorul stomatologiei a permis dezvoltarea unor proteze fixe, care sunt realizate pe implanturi dentare, motiv pentru care sunt mult mai eficiente.

Pentru un astfel de tratament cu proteze dentare in sectorul 2 se poate merge in clinica dentara Elveto Dent, unde medicii stomatologi au la indemana aparatura si tehnica medicala performanta, care permit sa ofere unele dintre cele mai eficiente si moderne tratamente dentare.

Implant dentar in Bucuresti | proteze dentare in sectorul 2 | Elveto-Dent.ro

Implant dentar in Bucuresti

In ce consta tratamentul de restaurare dentara cu proteza pe implant?

Proteza pe implant este solutia potrivita mai ales in cazul pacientilor care nu mai au niciun dinte in cavitatea dentara si care poate fi efectuat in cadrul clinicii Elveto-Dent.ro. O astfel de proteza presupune inserarea unor implanturi pe arcada, peste care va fi montata o proteza, provizorie initial, iar dupa vindecarea inciziei si oseointegrarea implantului, va fi montata proteza dentara fixa si definitiva.

Astfel, pacientii se vor bucura de o dantura completa si functionala, inca din primele momente ale tratamentului, care arata si se comporta ca dantura lor naturala.