De ce sa inchiriezi utilaje de constructii?

Domeniul constructiilor este unul extrem de dimanic, in cadrul caruia pot fi desfasurate proiecte dintre cele mai diverse. Astfel ca inchirierea de utilaje de constructii este cea mai avantajoasa solutie pentru a putea beneficia de toate instrumentele necesare, indiferent de specificul proiectului.

Inchirierea in acest sector de activitate consta in transferarea dreptului de folosinta a unui utilaj, pentru o perioada determinata, de la proprietar catre o alta companie in schimbul unei rate lunare fixe. In general, aceasta rata acopera costurile cu utilajul – fara operator si combustibil – si serviciile suplimentare, precum asigurari, dobanzi, taxe si impozite, mentenanta, reparatii si costuri administrative.

Ce utilaje pot fi inchiriate?

Proiecte de constructii diferite sau inedite pot necesita utilizarea unor utilaje pe masura. Insa acest aspect nu ar trebui sa fie o piedica atunci cand se ia decizia de a dezvolta sau nu acest proiect. Motivul este ca exista posibilitatea ca acestea sa fie inchiriate, ceea ce nu necesita o investitie mare.

De asemenea, se poate apela la cest serviciu, oferit atat de firme specializate, cat si de firme care au in dotare un utilaj pe care nu il folosesc in momentul respectiv, si pentru utilaje mai comune si practice. Printre acestea se regasesc excavatoare – de la buldo pana la mini sau cu senile – nacele, stivuitoare, macarale, chiar si inchirierea de platforme de lucru la inaltime.

De exemplu, AdUtilaj.ro – o companie cu experienta in constructii civile si industriale – are in portofoliul de inchirieri utilaje si telehendler, un utilaj modern si eficient, care poate transporta, ridica sau muta materiale foarte grele.

Inchiriere de utilaje de constructii | inchiriere de platforme de lucru la inaltime | AdUtilaj.ro

inchiriere de utilaje de constructii

Beneficiile inchirierii de utilaje

Inchirierea de utilaje de constructii au multiple avantaje, unele dintre cele mai importante fiind:

  • Chiria lunara este fixa si deductibila integral;
  • Inchirierea pe termen lung nu necesita achitarea unui avans, ci numai plata unei garantii la semnarea contractului;
  • Se inchiriaza doar ce utilaj este necesar si numai pe perioada in care este utilizat;
  • Modalitatea de contractare este rapida si simpla, fara a fi nevoie de vreo institutie financiara.