Patul tapitat, piesa de rezistenta din orice dormitor

Categoric, patul tapitat este o piesa de mobilier care poate da un nou aer incaperii. Fie ca se impune o redecorare in casa sau ca se face designul unei locuinte noi, este important de stiut ca acest obiect atat de util zi de zi si, mai ales, noapte de noapte, se alege cu grija si atentie.

În general, el este destul de versatil, astfel ca poate fi inclus intr-o serie de stiluri de design interior: clasic, scandinav, modern, contemporan etc. Pentru a-l alege pe cel mai potrivit, oamenii vor lua in calcul urmatoarele criterii:

Lux si eleganta, oferite de patul tapitat

  • culoarea peretilor – in funcție de aceasta, patul tapitat poate veni in completare sau poate fi acea pata de culoare care sa spargă monotonia.
  • stilul locuintei – un pat tapitat este o piesa care s-a făcut remarcata pana nu demult in hotelurile luxoase si in locuintele sofisticate. Acum, prin intermediul CasaEduard.ro, se poate alege unul pentru orice casa.
  • material – unele paturi sunt tapitate cu stofa, altele cu catifea, unele au cadru de lemn, altele metalic. In funcție de preferinte, se aleg acelea care raspund cel mai bine nevoilor fiecarei familii. Materialele de calitate fac din aceste piese de mobilier unele confortabile, rezistente si durabile in timp.
  • dimensiuni – ca în cazul oricarui alt pat de pe piata, si acestea se aleg in functie de dimensiuni. Pat de o persoana, de doua – fiecare isi cunoaste nevoile si va tine cont de ele.
  • confort – da, confortul conteaza intotdeauna, mai ales in cazul unui astfel de mobilier. Unele paturi au saltea tip relaxa, cu plasa de arcuri bitronconice din otel nedeformabil si, in plus, au lada de depozitare din pal. În general, atat lada cat si capataiele sunt tapitate in intregime, clientul avand posibilitatea sa aleaga din materialele disponibile.

Pat tapitat | fabrica de canapele | CasaEduard.ro

pat tapitat

Vara poate fi un momentul perfect pentru o comanda pe Casa Eduard – fabrica de canapele. Din momentul plasarii unei comenzi pe site, dureaza cateva zile pana cand patul va ajunge efectiv la cumparator. Momente de rasfat si de confort absolut ii asteapta pe toti doritorii!