Tort aniversar – elementul principal al oricarei petreceri reusite

Nicio petrecere nu este reusita fara un tort aniversar, fie ca este vorba despre aniversarea casatoriei, despre aniversarea unei anumite varste, sau pur si simplu despre celebrarea implinirii unui anumit numar de ani de la deschiderea unei firme. Tortul aniversar este elementul central pe care il degusta toti invitatii si care le ramane acestora pe buze, este dulcele care trebuie ales cu grija astfel incat sa fie pe placul marii majoritati a invitatilor.

Tort aniversar ales in functie de tematica evenimentului

Una din cele mai importante criterii in alegerea unui tort din oferta cofetariei https://etorturi.ro este tematica evenimentului. Daca evenimentul sau aniversarea are o tematica foarte bine definita, atunci tortul trebuie sa rezoneze cu aceasta. Fie ca este vorba despre o petrecere de copii aniversara, fie ca este vorba despre aniversarea unei persoane care lucreaza pe mare, iar petrecerea are tema marina, tortul aniversar trebuie sa completeze decorul cu o estetica si un gust de neuitat.

Bugetul in care se incadreaza tortul aniversar

In timp ce unii oameni aleg sa isi serbeze ziua de nastere la un restaurant cu fast, altii aleg sa o celebreze in sanul familiei. Indiferent care ar fi optiunea lor, cu siguranta au un buget bine stabilit in care trebuie sa se incadreze astfel incat tortul sa nu depaseasca posibilitatile financiare.

Cate persoane vor degusta tortul aniversar?

Un alt criteriu de alegere a tortului aniversar este numarul de invitati. Vor fi invitati care doresc si a doua felie, daca tortul este bun, iar specialistii eTorturi stiu cum sa ii sfatuiasca pe cumparatori referitor la alegerea greutatii tortului, in functie de numarul de persoane invitate. Este o mare diferenta intre a cumpara un tort aniversar pentru o petrecere in familie si a cumpara un tort aniversar pentru o celebrare mai cu fast, in cadrul unui restaurant.

Tort aniversar | cofetarie online | eTorturi.ro

tort aniversar

Livrarea tortului aniversar trebuie sa fie impecabila

Pentru a nu avea surprize neplacute, cumparatorii care opteaza pentru un tort aniversar comandat dintr-o cofetarie online trebuie sa se asigure ca specialistii il vor livra in cele mai bune conditii, la locatia stabilita si la ora asupra careia au cazut de comun acord.