Torturi la comanda pentru nunti de vis! Ghidul cumparatorului

Ideea de „torturi la comanda” a fost adoptata de o multime de romani in ultima perioada, mai ales de catre cei foarte ocupati. Marea majoritate a celor care se indreapta catre comenzile online, fac acest lucru pentru ca vor sa evite astfel spatiile aglomerate din oras si sa castige timp pentru alte activitati importante. Cand in discutie intra tortul pentru nunta, site-ul cofetariei online eTorturi ajuta mult in decizie, iar degustarea in laboratorul acesteia va fi cea care va puncta alegerea.

Tortul de nunta este cu totul special si are rolul de a impartasi dragostea unui cuplu cu familia si prietenii. De aceea, trebuie ales astfel incat sa incante toti oaspetii, dar si pe fericitul cuplu. Cofetaria online eTorturi.ro se alatura viitorilor miri in procesul de organizare al nuntii cu o oferta variata de dulciuri, pe care le pot si degusta chiar in laboratorul din Bucuresti. Tortul are o simbolistica aparte: doua parti se unesc pentru a forma un intreg. Este o gustare dulce, care poate fi asociata cu iubirea, iar atunci cand este ales bine, este o modalitate excelenta de a completa decorul nuntii de vis. De ce ar trebui sa tina cont cuplul atunci cand il aleg?

Torturi la comanda | cofetarie online | eTorturi.ro

torturi la comanda

Sfaturi pentru a alege torturi la comanda pentru nunti de vis

Buget si spatiu

Multe cupluri gasesc dificil calculul unui buget pentru nunta si alocarea acestuia catre diverse aspecte. Odata ce si-au format o idee despre cum va arata nunta, ar trebui sa se gandeasca si la micile detalii care sunt adesea uitate, dar sunt deosebit de importante, precum tortul de nunta. Pentru a cunoaste cat anume din buget trebuie alocat catre tort, cuplul trebuie sa cunoasca numarul aproximativ de invitati – dimensiunea tortului va depinde de acest lucru.

De asemenea, trebuie tinut cont de locul in care se organizeaza evenimentului. Deserturile au nevoie de un mediu de pastrare ideal: daca nu sunt tinute la temperatura potrivita, vor incepe sa se destrame si mai apoi sa isi modifice aroma.

Tipul de nunta

Fiecare nunta are stilul propriu, in functie de gusturile si personalitatea cuplului. Intreaga organizare, decorul si meniul se indreapta de obicei intr-o directie comuna, iar astfel trebuie sa se intample si in cazul tortului.

Recomandarea pentru miri este de a apela la o cofetaria online pentru tortul de vis, avand in vedere oferta variata pe care o vor avea la dispozitie. Bineinteles, ei pot degusta torturile alese si se pot consulta cu cofetarii pentru a face cea mai buna alegere.