3 beneficii pentru personalul medical care poarta uniforme antimicrobiene

Domeniul medical este unul extrem de vast, iar persoanele care lucreaza ca asistente medicale dau dovada zi de zi de curaj, dar si de empatie, din dorinta de a le oferi pacientilor cele mai bune tratamente. Personalul medical trebuie sa nu uite, insa sa se ingrijeasca foarte bine, avand in vedere numarul de boli si microbi cu care intra in contact in mod constant. De aceea, alegerea celor mai bune uniforme antimicrobiene joaca un rol esential un buna desfasurare a activitatii de care se ocupa asistentele medicale, iar in randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele 3 beneficii de care are parte personalul din cabinete medicale si spitale care aleg sa poarte piese vestimentare corespunzatoare.

Protectie impotriva microbilor si virusurilor datorita purtarii unor uniforme antimicrobiene de calitate

Pentru inceput, asistentele medicale care poarte uniforme antimicrobiene isi sporesc nivelul de protectie atunci cand aleg piesele vestimentare potrivite. Intrucat intra in conctat direct cu pacienti bolnavi de diferite tipuri de afectiuni, asistentele sunt predispuse unor riscuri reale si considerabile. Din fericire, uniformele de calitate sunt realizate astfel incat sa nu permita ajungerea bacteriilor si a virusurilor pana la piele, intrucat sunt tratate foarte bine in acest sens.

Confort pe durata fiecarei ture

Un alt beneficiu de care se bucura personalul medical atunci cand isi achizitioneaza uniforme potrivite este faptul ca pe parcursul intregii ture are parte de confort. Piesele vestimentare sunt croite astfel incat sa lase pielea sa respire si sa ii ofere o stare de bine. De cele mai multe ori, turele asistentelor medicale pot dura chiar si 24 de ore, iar in aceasta perioada trebuie sa aiba capacitatea de a se concentra foarte bine asupra lucrurilor pe care le au de facut si nu asupra imbracamintii pe care o poarta.

Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme antimicrobiene

Libertate in miscare

Nu in ultimul rand, uniformele antimicrobiene sunt realizate special pentru a oferi celor care lucreaza in cabinete medicale si spitale libertate in miscare. Acest lucru este esential pentru ca personalul medical sa poata interveni cat mai repede in fiecare caz in parte. In situatii critice, asistentele trebuie sa alerge, sa se miste foarte repede, asa ca nu exista loc pentru o stare incomoda cauzata de piese vestimentare necorespunzatoare.

Site-ul www.medifashion.ro pune la dispozitia publicului larg o gama foarte larga de uniforme de calitate. Pentru femei, pentru barbati sau unisex: toate modelele sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima ora!

Postați comentarii