3 motive pentru a alege un set nou de lentile de contact colorate primavara aceasta

Primavara ofera marele prilej al unor transformari spectaculoase, nu doar nu numai pe plan meteorologic, cat mai ales din punct de vedere estetic.

Din punct de vedere estetic, aparitiile suprinzatoare, mai ales la debutul anotimpului reinnoirilor, sunt corelate cu dorinta de a da un suflu nou aspectului tau fizic. Fara doar si poate, un set de lentile de contact colorate de la lentile.info sunt o ocazie perfecta de a arata complet diferit, iar ochii tai sa radieze o stralucire inestimabila.

Debutul primaverii te imbie sa fii in ton cu schimbarile atmosferice si cu traiectul ascendent pe care vremea il capata.

Lentilele colorate se împart în mai multe tipuri in functie de intensitatea culorii, efectul dorit, numarul de purtari permise si pot avea sau nu dioptrii, in functie de nevoile purtatorului. 

Iata, asadar, iata  3 motive pentru a alege o pereche noua de lentile de contact colorate:

  1. O schimbare totala de look

Lentilele de contact colorate sunt, fara doar si poate, solutia ingenioasa si inteligenta care sa te ajute intr-o schimbare totala si rapida de look. In aceasta categorie de accesorii medicale oftalmologice se inscriu, desigur, lentilele colorate opace.

Lentilele de contact opace schimba complet culoarea naturala a irisului, indiferent daca nuanta lor este deschisa sau inchisa. Spre exemplu, de la albastru la caprui, la verde, turcoaz, violet sau gri (si viceversa), dar si cu designuri speciale, schimbarile sunt evidente.

Aceste dispozitive medicale oftalmologice ofera, de asemenea, o acoperire integrala a culorii naturale pentru a oferi purtatorului o schimbare de look radicala.

De exemplu, daca ochii tai sunt inchisi la culoare si iti doresti o nuanta mai deschisa a irisului, lentilele opace sunt cea mai buna solutie.

Un prim argument in sustinerea acestei ipoteze il reprezinta faptul ca accesoriile oftalmologice colorate opace blocheaza, intr-o proportie destul de mare, nuanta naturala a irisului.

Asadar, chiar daca lentilele sunt opace, rezultatul final poate varia in functie de omogenitatea culorii tale naturale si de cea a nuantelor specifice irisului, precum si de lumina solara exterioara.

  • Un efect natural, care nuanteaza culoarea deja existanta a ochilor tai

Un al doilea motiv pentru a te convinge sa achizitionezi, chiar in aceste momente, un set nou de lentile de contact colorate consta in faptul ca aceasta gama de accesorii sunt unicele care care nuanteaza culoarea deja existanta a ochilor tai. De fapt, ele sunt create special pentru a scoate in relief culoarea ochilor, indiferent daca ei sunt mai inchisi sau mai deschisi.

In schimb, daca iti doresti sa ai o privire mai patrunzatoare, ai la indemana fix solutia de care ai nevoie! Acest tip de lentile este perfect pentru tine, deci lentilele de contact colorate cu efect natural sunt exact modelul de dispozitive oftalmologice de care ai nevoie.

Poti alege, daca preferi, lentilele FreshLook Dimensions, in trei nuante superbe, care fac ochii sa para mai mari si mai stralucitori. Sunt potrivite pentru persoanele cu irisul deschis la culoare, albastru sau verde, carora li se vor potrivi de minune. 

Daca, insa, ai ochii inchisi la culoare, poti incerca lentilele de iluminare special create pentru persoanele cu ochii caprui sau negri. De exemplu, lentilele FreshLook ColorBlends au un sistem de trei pelicule de culoare. Gratie acestei tehnologii, ele pot acoperi culoarea mai inchisa a irisului, scotand in relief nuante naturale.

In cazul in care te afli in cautarea unor lentile nuantatoare de calitate si confortabile, ai la dispozitie, oricand, una dintre culorile propuse de Air Optix Colors. Culorile lentilelor colorate Air Optix Colors  se combina intotdeauna perfect cu orice nuanta a irisului, rezultand un aspect estetic de invidiat. 

  • Nu ai nevoie de corectie optica

Lentilele de contact colorate sunt rezervate, prin excelenta, tuturor celor care prefera un astfel de tip de lentile, fie ca au sau nu nevoie de corectie optica. Lentilele colorate pot fi purtate de femei si bărbați, dar si de catre copiii cu varsta peste 8 ani, care merg la evenimente speciale, cum ar fi zile aniversare, petreceri organizate cu ocazia unor sarbatori importante sau carnavaluri. Copiii pot opta pentru o schimbare de look daca iau parte, de exemplu, la banchetul de final de clasa a 8-a sau a 12-a, sau, de ce nu, la Balul Bobocilor.

Ti-am oferit suficiente argumente pentru a apela la noile modele de lentile de contact colorate, albastre sau verzi? Acum este ocazia perfecta pentru a te reinnoi si a face o achizitie de viitor!

Postați comentarii