3 motive pentru care sa alegi tratamentul cu implant dentar

Lipsa dintilor reprezinta nu numai un motiv pentru care multi oameni se simt complexati, ci si o problema care poate influenta starea generala de sanatate in mod negativ. De aceea, este foarte important ca odata ce un dinte lipseste, acesta sa fie inlocuit printr-un tratament de restaurare dentara.

Stomatologia pune la dispozitia pacientilor numeroase solutii de inlocuire a dintilor lipsa, care sa se potriveasca in aproape orice caz. Una dintre cele mai moderne si eficiente este reprezentata de implantul dentar, motiv pentru care si tratamentele cu implant dentar din 13 Septembrie, de la clinica Twin Dent, sunt foarte des solicitate.

Motivele pentru care implantul dentar se dovedeste a fi insa o solutie foarte buna pentru restaurarea dentara sunt mai multe, unele dintre cele mai importante fiind:

  1. Implantul dentar este asemanator dintelui natural

Un prim motiv pentru care implantul dentar este foarte potrivit pentru restaurarea danturii este faptul ca acesta este foarte asemanator cu dintele natural, atat in ceea ce priveste aspectul, dar si functionalitatea, deoarece implantul dentar este, de fapt, o radacina din titan, care se insereaza in osul mandibulei si peste care va fi montat un bont protetic si apoi coroana dentara.

  1. Implantul dentar poate fi folosit si in cazul unui numar mare de dinti lipsa

Desi inlocuieste cu succes un dinte lipsa, implantul dentar este potrivit si in cazurile pacientilor care se confrunta cu lipsa unui numar mare de dinti sau chiar cu edentatie totala. Acest lucru este posibil deoarece au fost dezvoltate solutii protetice care se monteaza pe un numar limitat de implanturi, cum ar fi proteza pe implant, care sunt fixe si foarte eficiente si care pot fi realizate in cadrul cabinetului de stomatologie din 13 Septembrie, Twin Dent.

Implant dentar din 13 Septembrie | stomatologie din 13 Septembrie | TwinDent.ro

Implant dentar din 13 Septembrie

  1. Implantul dentar are o durata de viata indelungata

De asemenea, un alt motiv pentru care tratamentele de restaurare cu implant dentar sunt unele dintre cele mai eficiente este durata de viata a acestora, care poate depasi 17 ani si pot dura chiar intreaga viata. Astfel ca pacientii TwinDent.ro se vor bucura de o dantura completa si functionala pentru un timp foarte indelungat.

In concluzie, implantul dentar este solutia de restaurare dentara pentru aproape orice pacient.