4 motive pentru care trebuie sa-ti faci periodic un detartraj dentar

Dantura are un rol extrem de important in ceea ce priveste masticatia, vorbirea corecta, dar si aspectul fizic, motiv pentru care medicii de la clinica dentara din Drumul Taberei – Dentago, le recomanda pacientilor sa isi faca periodic un detartraj in sector 6.

Este vorba despre o procedura stomatologica deloc invaziva, care se realizeaza in aproximativ 30-40 de minute si care presupune curatarea dintilor in mod profesional de catre specialisti in domeniu. Detartrajul poate fi facut atat copiilor, cat si adultilor, iar in randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele motive pentru care toata lumea ar trebui sa apeleze la o astfel de procedura cel putin o data pe an.

O curatare profesionala

Pentru inceput, pacientii care se lasa pe mana medicilor de la cea mai buna clinica dentara din Drumul Taberei au parte de o curatare profesionala, in timpul careia sunt indepartate petele care nu pot fi scoase in timpul periajului normal, realizat acasa. In acelasi timp, in timpul detartrajul sunt indepartate si resturile de mancare care ajung intre dinti si care sunt foarte greu accesibile pentru o periuta simpla. Practic, sansele de aparitie a cariilor se diminueaza considerabil, iar dintii sunt protejati foarte bine.

Un zambet larg si frumos

Chiar daca detartrajul nu reprezinta albirea dintilor, in urma acestei proceduri, pacientii vor observa o imbunatatire considerabila cand vine vorba despre nuanta danturii. Ea va fi intotdeauna mai frumoasa si mai placuta din punct de vedere estetic, ceea ce inseamna ca adultii si copiii vor putea zambi larg, fara a se simti stingheriti in timpul conversatiilor cu persoanele din jur.

Produse profesionale

Un alt motiv pentru care pacientii trebuie sa mearga la specialistii de la https://www.dentago.ro/ pentru un detartraj este acela ca medicii dispun de ustensile, dar si produse de calitate, menite sa le ofere exact rezultatele dorite. De cele mai multe ori, adultii aleg paste de dinti normale pentru acasa, care nu au suficienta putere sa ajute la indepartarea resturilor de mancare ori la pastrarea unei nuante frumoase a dintilor.

Detartraj in sector 6 | clinica dentara din Drumul Taberei | www.dentago.ro

detartraj in sector 6

Fara anestezie

Avand in vedere ca detartrajul nu este invaziv si nu doare, el se realizeaza fara a fi nevoie de anestezie, ceea ce inseamna ca pana si pacientii carora le este frica de stomatologi se pot bucura de aceasta procedura. In timpul celor aproximativ 30 de minute petrecute in cabinet, adultii si copiii vor simti doar un usor disconfort, insa medicii stiu exact cum sa intervina astfel incat sa le ofere o experienta cat mai usoara si mai placuta.

Postați comentarii