5 posibilitati de a vinde cartile vechi

Din dorinta de a elimina dintr-o incapere o biblioteca veche, pentru a face mai mult loc, sau chiar pentru a obtine o suma de bani necesara, unele persoane incep sa isi puna intrebarea fireasca: unde vand carti? Raspunsurile pot fi numeroase, insa nu toate reprezinta ceea ce trebuie.

Cartile pot fi vandute pe site-uri de specialitate

Vanzarea cartilor pe site-uri de specialitate este o idee buna, insa sub nicio forma nu se vor vinde atat de repede cum si-ar dori cel care le pune la vanzare si, sub nicio forma, toate in acelasi timp, in cazul in care sunt mai multe. Asadar, este o solutie, insa nu este foarte eficienta pentru cei care isi doresc sa obtina o suma de bani „acum!”

Cartile pot fi vandute in targuri cu vechituri

Si aceasta este o solutie, dar cate persoane sunt dispuse sa mearga si sa stea la o taraba sau chiar sa-si prezinte cartile pe jos intr-un astfel de targ? Poate, foarte putine! Targurile in care se vand inclusiv carti vechi sunt o solutie mai buna pentru persoanele care fac o afacere din a vinde continuu diferite produse.

Cartile pot fi vandute in randul prietenilor si cunostintelor

Pare a fi o idee buna, insa din nou se poate pune problema timpului si a cantitatii, a numarului de volume care se intentioneaza sa se vanda. Cel mai probabil, vor exista prieteni interesati sa cumpere cateva volume, dar nu pe toate – ori o blioteca poate sa contina sute, daca nu mii de carti.

Cartile pot fi vandute printr-un anunt la ziar

Persoana care se gandeste la o astfel de solutie se apropie, de fapt, de cea mai buna abordare. Nu este sigur insa ca va fi asa. La anunt ii poate raspunde un anticariat care cumpara carti sau ii poate raspunde un intermediar care ii va propune un pret mic, pentru ca ulterior achizitiei sa le vanda unui anticariat.

Unde vand carti | anticariat care cumpara carti | anticariat-carti.com

unde vand carti

Solutia cea mai potrivita? Anticariatul!

Un anticariat, precum https://www.anticariat-carti.com/, este cea mai buna solutie pentru ca in tot procesul nu-si preseaza clientii si ofera preturi corecte. Echipa se deplaseaza in locul in care este solicitata in fiecare zi din saptamana, chiar si dupa orele de program ale clientului. Evaluarea este corecta si preturile pot fi negociate.

Postați comentarii