Activitati ce pot schimba experienta la piscina pentru cei mici

O vara fara piscina este incompleta! Ce poate fi mai frumos in anotimpul cald decat sa petrecem timp de calitate cu cei dragi, savurand racoritoare delicioase si bucurandu-ne de activitatile in apa? 

Desi timpul petrecut in piscina este distractiv pentru toata lumea, aceste accesorii creative vor schimba cu totul experienta voastra! Cu siguranta petrecerile cu familia si prietenii la piscina vor fi de zece ori mai amuzante.

Iata cateva accesorii pentru piscina care nu trebuie sa va lipseasca vara aceasta.

Masa de ping-pong plutitoare in piscine pentru copii 

Jocurile obisnuite in piscina nu vor mai avea la fel de mult farmec dupa ce incercati o masa de ping-pong ce pluteste prin piscina. Aveti nevoie doar de o masa speciala de ping-pong cu plasa, palete si de cat mai multe mingiute.

Acest joc este chiar si mai provocator decat rundele obisnuite de ping-pong. Masa este mai micuta iar valurile facute de cei din jur cu siguranta vor aduce un plus de dificultate jocului. 

Cine va castiga jocul? Cei mici, parintii sau poate cei care si-au propus sa-i incurce pe jucatori facand valuri?

Cu un cos in piscine pentru copii poti sa faci un dunk cu usurinta

Sportul si apa au fost mereu buni prieteni. Acum puteti incerca una dintre activitatile preferate de la ora de educatie fizica, in piscina dumneavoastra. Faceti rost de un cos de baschet ce pluteste pe apa si dati startul competitiei. Stim cu totii cat de greu este sa alergam in apa, asa ca acest joc este perfect pentru o petrecere distractiva ce include si miscare fizica.

Nu va lasati pacaliti de faptul ca acesta este la o inaltime mica, cu siguranta echipa adversa, si chiar colegii vostri, vor face din acest joc in apa o adevarata provocare.

Sunteti pregatiti pentru competitia verii?

Concurs de X si 0 in piscine pentru copii

In piscina, cei mici pot avea si alte activitati, pentru ca aceste piscine pentru copii nu sunt doar pentru inot. Piscinele inseamna, de asemenea, distractie si joaca.

Asa ca nu e de mirare ca una dintre cele mai amuzante activitati este concursul de X si 0. Acesta este unul din cele mai ingenioase jocuri in piscina pe care le-am intalnit. Aveti nevoie doar de un set gonflabil ce consta in cele sase patrate si piesele de X si 0 plutitoare.

Alegeti adversarul si simbolul care va reprezinta si incepeti jocurile distractive de x si 0 pe apa. Aveti grija sa nu va scape o piesa, altfel, va trebui sa faceti intrecere de inot pentru cine o recupereaza primul. 

Poker pe apa 

Nu putem sa uitam de adulti. Desi stim ca toate activitatile enumerate pana acum sunt cu siguranta si pe placul adultilor care doresc sa se mai bucure de jocurile copilariei, am pregatit activitatea perfecta special pentru ei.

V-a fost dor de un turneu de carti cu prietenii? Vara aceasta va puteti aduna iar grupul pentru a petrece zilele calduroase cu un pachet de carti, costume de baie, racoritoare delicioase si voie buna. 

Masa pentru carti de joc pe apa este accesoriul ideal pentru orice iubitor de provocari, jocuri si relaxare. Achizitionati o masa gonflabila pentru un joc de carti cu cei mai buni prieteni in piscine pentru copii. Chiar si o piscina mica poate sa fie un loc perfect pentru a petrece timpul impreuna, ca pe vremuri. 

Faceti din vara aceasta cea mai amuzanta vacanta pentru voi si cei dragi, folosindu-va creativitatea si inventand jocuri in piscina. Indiferent de cat de mare este piscina, cu siguranta exista accesoriile perfecte pentru timp de calitate cu familia si prietenii. 

Postați comentarii