Afla care este culoarea anului 2022 pentru mobilier

Fiecare an aduce o noua culoare reprezentativa atat pentru piesele vestimentare, cat si pentru obiectele de mobilier. In acest an, culoarea desemnata ca fiind cea mai potrivita pentru bucataria oricui este verdele. 

Totusi, daca in cazul hainelor putem face oricand cumparaturi pentru a ramane in pas cu moda, acest lucru nu se aplica si pentru mobila. Astfel, cum putem sa avem o casa moderna, fara sa fie nevoie sa investim an de an o multime de bani? Un aspect pozitiv este faptul ca verdele este o culoare care nu se va demoda niciodata si ar trebui sa se regaseasca in orice locuinta. 

Iata cum putem intrega verdele in casa noastra fara cheltuieli enorme!

Mobila decorativa

Pentru a ramane an de an in pas cu ultimele tendinte in ceea ce priveste obiectele de mobilier, nu trebuie sa apelezi la renovarea completa a casei. Acest lucru este absurd si foarte costisitor. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la mobila de bucatarie la comanda pentru cateva obiecte de mobilier decorative precum o masuta de cafea sau scaune. Acestea sunt obiecte practice pe care le poti utiliza oricand si oriunde. Daca iti doresti sa ai mai multe accente verzi, poti apela si la un dulap personalizat. 

Plantele

Acesta este cel mai ieftin si benefic truc pentru a readuce prospetimea si moda in casa ta. Daca nu iti doresti sa cumperi mobila noua si sa cheltuiesti multi bani, amplasarea catorva plante naturale in bucatarie si in restul camerelor este solutia perfecta. Te vei bucura atat de un stil modern, cat si de mireasma placuta emanata de acestea. 

Accesorizarea casei 

Poti sa apelezi la cateva obiecte mici decorative pentru a da viata si culoare casei tale. Porneste in cautarea vazelor, tablourilor si a altor accesorii subtile si priveste cum locuita ta se va schimba instant. Moda nu inseamna cheltuieli mari, poti sa te bucuri de cele mai noi trenduri cu doar cateva artificii pentru casa ta.

DIY 

Esti o persoana creativa si iti place sa te joci cu vopseaua sau cu obiectele vechi din casa? Daca iti doresti sa te bucuri de o bucatarie moderna in care se regasesc nuantele tale preferate de verde, creeaza propriile tale obiecte din cele pe care le ai deja. 

Cu siguranta in locuinta ta se afla diverse elemente care nu iti mai plac sau pe care preferi sa le ascunzi, astfel ca acesta este momentul ideal sa le gasesti un nou scop. Aduna-le la un loc si, impreuna cu familia sau cu un prieten, da frau liber imaginatiei si creativitatii tale. Nu trebuie sa irosesti nimic, fiecare obiect vechi isi poate gasi un nou rol in casa ta si tu te poti bucura de momente de relaxare si distractie alaturi de persoanele dragi. 

Postați comentarii