Afla de ce este importanta sa faci o consultatie DEXA

Ce este dexa?

Tot mai multi medici spun ca diagnosticul precoce este foarte important. Aranjarea consultului de densitometrie osoasa DEXA poate preveni consecintele bolilor neasteptate printr-un tratament adecvat. Organizati astazi o consultatie la biroul de densitometrie osoasa DEXA din Romgermed.

Daca nu stiti inca, osteoporoza este o afectiune a sistemului scheletului. Structura osoasa este subtire si spongiata, obtinand caracteristici mai fragile. Boala afecteaza mai ales persoanele in varsta, in special femeile aflate in postmenopauza.

Acestea sunt principalele aspecte ale unui consult

dexa

In primul rand, un aspect important al desfasurarii unei anchete DEXA este faptul ca bijuteriile nu sunt permise. Prin urmare, in ziua anchetei, cel mai bine este sa nu purtati bijuterii cu tine.

Oferirea celor mai bune rezultate este, de asemenea, importanta pentru sondaj, astfel incat sa nu va deplasati si sa ramaneti intinsi complet pe parcursul sondajului.

In caz contrar, medicul va poate spune ca testul trebuie repetat. Daca trebuie sa cunoasteti alte lucruri in timpul anchetei, va rugam sa va amintiti ca specialistul va fi alaturi de dvs., astfel incat totul sa mearga bine.

O metoda eficienta pentru determinarea densitatii mineralelor din oase folosind doua fascicule cu raze X. Valorile obtinute din acest proces sunt calculate de mai multe ori pentru a determina cu exactitate riscul de fractura.

Puneti pacientul pe masa unde are loc ancheta. In acelasi timp, toate obiectele metalice din jurul sau au fost eliminate. Apoi, trebuie sa stea nemiscat aproximativ 10 minute pana cand procesul de scanare este finalizat.

Alege Romgermed

Tehnologia dispozitivului DEXA poate observa, de asemenea, preventiv modificarile osoase cauzate de fracturile femurale atipice. Caile fine create de fisuri sunt greu de observat cu alte metode. In plus, in timp, pot aparea dureri cronice.

Faceti o programare acum la biroul de densitometrie osoasa pentru a afla cum sa scapati de problema. Alegeti o clinica medicala calificata. Alege Romgermed.

Postați comentarii