Aflati de aici de avantajele pernelor auxiliare AirPower, comandati simplu si rapid!

Masina noastra ne ajuta sa ajungem in fiecare dimineata la munca, dupa-amiaza luam copilul de la scoala, si seara sa ajungem la acel concert la care am cumparat bilete cu ceva timp in urma. Aceasta ne ajuta sa ne deplasam in siguranta si sa avem parte si de confort atunci cand suntem in masina. Poate se intampla uneori sa circulam pe acele drumuri accidentate si sa fortam astfel suspensia masinii, fara sa intentionam. Ce e de facut atunci? Apelam la ajutorul unor perne auxiliare care ne ajuta sa nu mai simtim acel disconfort. Aflati mai multe in cele ce urmeaza.

Pernele auxiliare AirPower sunt acele accesorii auto care ne ajuta sa protejam suspensia de drumurile problematice din tara noastra, dar nu numai. Cu totii stim care este situatia acestora, asadar trebuie sa luam in considerare aceste metode care ne ajuta sa protejam suspensia, dar si masina. 

Alegeti dintr-un stoc cu peste 300 de seturi de perne

Trebuie de mentionat in primul rand ca aceste perne nu sunt niste accesorii universale, ci sunt specifice pentru fiecare model de masina in parte. Din pagina oficiala perneauxiliare.ro se pot comanda aceste perne auxiliare in kit complet, la un pret rezonbil. Un kit contine:

  • pernele auxiliare;
  • bucse pentru pozitionare;
  • spray silicon;
  • kit de pompare;
  • instructiuni de montare.

Aceste perne nu au nevoie de vreo omologare RAR pentru ca sunt inregistrate ca fiind niste accesorii auto de catre toti producatorii auto, asadar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest aspect. Totodata trebuie sa stiti ca aceste perne auxiliare pot fi montate de dumneavoastra, cu asistenta din partea celor din echipa PerneAuxiliare. Nu ezitati sa cumparati aceste accesorii daca va doriti sa nu mai simtiti acele socuri provocate de drumurile problematice.

Comandati online, simplu si rapid

PerneAuxiliare livreaza in toata tara, asadar puteti comanda setul potrivit oricand doriti. Primiti 12 luni de garantie la aceste accesorii, iar durata lor de viata este estimata ca fiind una de 4-5 ani.

Acestea ridica nivelul masinii de la sol, ofera un confort sporit la deplasarea pe drumuri neuniforme, diminueaza centrul de greutate la curbe, iar in cazul transportului cu o remorca, echilibreaza masina intr-un mod corespunzator.  Dupa cum bine observati, avantajele sunt multiple, asadar nu ezitati sa comandati un set pentru a va convinge de calitatea acestora.

Sunt realizate din compusi de cauciuc natural rezistent, proiectate special pentru absorbtia socurilor. Aceste perne sunt o investitie eficienta pentru dumneavoastra si pentru masina pe care o detineti. Pretul este unul mic, in comparatie cu avantajele pe care aceste accesorii le aduc, si nu trebuie sa va faceti griji, nu veti depasi bugetul alocat masinii intr-o luna.

Din pagina oficiala mai sus mentionata comandati simplu si rapid kitul de perne aferent masinii. Masina merita o mica investitie menita sa ii prelungeasca durata de functionare.

Date de contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava, Jud. Suceava

Postați comentarii