Ai incredere in anunturile de tip „cumpar ceasuri”?

Casa de amanet este destinata persoanelor care nu pot sau nu doresc sa solicite un imprumut traditional, in special din motive financiare, spre exemplu venitul nu le permite sa plateasca ratele lunare. In acest caz, cei care au o urgenta financiara pot raspunde la anunturile de tip „cumpar ceasuri”. Vor putea primi un imprumut in schimbul depunerii unui obiect de valoare si anume ceasul, care va servi drept garantie. In situatia data se vorbeste despre un obiect gajat. Persoana in cauza va ramane proprietarul ceasului.

Un amanet de ceasuri este accesibil multor persoane, deoarece cea mai importanta conditie este sa aiba peste 18 ani. De asemenea, tranzactia va fi acceptata de casa de amanet daca ceasul nu are zgarieturi sau alte defecte. La amanet trebuie sa prezinți doar actul de identitate și obiectul amentat.

Ce trebuie sa stii inainte sa raspunzi la anuntul „cumpar ceasuri”?

PremiumAmanet.ro este un amanet ce pune la dispozitia tuturor proprietarilor de ceasuri toate detaliile referitoare la viitoarea tranzactie. De obicei se accepta o gama destul de diversificata de ceasuri. Spre exemplu pot fi ceasuri din aur sau ceasuri automate. Asta nu inseamna ca un ceas simplu nu poate fi amanetat. Poate, insa suma oferita nu va fi chiar atat de mare. Norocosi sunt cei care amaneteaza bijuterii cu pietre pretioase din aur sau ceasuri in totalitate din aur. Sumele de bani primite vor fi destul de mari. In acest fel proprietarii isi pot rezolva rapid urgenta financiara fara a fi nevoiti sa faca un imprumut bancar.

Cumpar ceasuri | amanet de ceasuri | PremiumAmanet.ro

cumpar ceasuri

Cele mai bine platite brand-uri sunt: Bvlgari, Franck Muller, Zenith, Cartier, Mont Blanc si Tiffany. Aceste brand-uri valoreaza foarte mult spre deosebire de un ceas simplu.

Casa de amanet pune la dispozitia proprietarilor de ceasuri posibilitatea de a prelungi contractul. La inceput, acesta se incheie pe o perioada de 5-30 de zile. Este necesar ca in aceasta perioada sa se achite dobanda. Altfel, contractul nu va putea fi prelungit. Dupa ce trece prima luna a imprumutului, contractul se poate prelungi fara probleme.