Ai nevoie de un laptop ieftin? Iata ce variante ai la indemana!

Existenta si utilizarea unui computer este necesara in aproape orice casa, mai ales daca este vorba despre persoane a caror meserie presupune, preponderent sau partial, lucrul cu instrumentele digitale si IT. De asemenea, aceste device-uri sunt necesare si elevilor, atat pentru scoala, dar si pentru dezvoltare abilitatilor digitale cu care acestia sunt inzestrati de la varste foarte fragede.

In plus, pentru activitati obisnuite, desfasurate pe computer, cum ar fi navigarea pe internet, vizionarea de filme, citit stiri/ articole sau carti, ori pentru mail-uri, un laptop ieftin este suficient, deoarece acesta nu este dotat cu elemente si componente foarte performante, de ultima generatie. Astfel, nici bugetul familiei nu are de suferit.

Ce fel de laptop ieftin poate fi cumparat?

Oferta de astfel de device-uri disponibila pe piata de echipamente si componente IT este una foarte vasta, astfel ca alegerea unui laptop potrivit nevoilor avute poate fi dificila. Cu toate acestea, este necesar sa se tina cont de anumite aspecte, cum ar fi:

  • bugetul disponibil – in primul rand, trebuie sa se stabileasca bugetul pe care cumparatorii sunt dispusi sa il aloce pentru investitia intr-un nou laptop, ceea ce va reduce lista de oferte disponibile;
  • nivelul de performanta – de asemenea, nivelul de performant al laptopului este un alt aspect importat, care poate fi stabilit in functie de activitatile pentru care acesta va fi folosit. Trebuie sa se tina cont insa de faptul ca odata cu nivelul de performanta creste si costurile asociate unui astfel de computer, o varianta avantajoasa din punct de vedere al raportului performanta – pret este reprezentata de laptopuri refurbished;
  • Brand – unele branduri de echipamente IT sunt recunoscute pentru calitatea produselor lor, motiv pentru care se afla in topul preferintelor utilizatorilor, dar au adesea si costuri mai mari, astfel ca cei care isi doresc un laptop de la un brand premium, dar ieftin, pot opta pentru unul second-hand.

Laptop ieftin | laptopuri refurbished | It-Sh.ro

Laptop ieftin

In magazinul online It-Sh.ro pot fi gasite laptopuri la preturi foarte avantajoase, second hand sau refurbished, care se afla intr-o stare foarte buna de functionare.

Totodata, produsele comercializate de acest magazin online beneficiaza si de o perioada de garantie, un avantaj important pentru cumparatori.