Ai nevoie si tu de spoturi LED pentru un design wow!

Alege spoturi LED de la Electric Concept

Pornind de la modelele initiale de iluminare cu LED-uri, acestea au adus aer nou in categoriile tehnologice reprezentative. Factorul sau de forma revolutionara si cea mai mica dimensiune a tehnologiei LED le permit sa fie integrate in diverse obiecte, cum ar fi peretii, tavanele si chiar mobilierul, ceea ce le va ajuta sa fie recunoscute in intreaga lume.

Dupa cum stim cu totii, aceste spoturi LED beneficiaza de tehnologia cu acelasi nume si de avantajele in ceea ce priveste consumul de energie. Prin urmare, comparand aceasta forma de iluminare cu orice alt tip de bec, vom constata ca valoarea necesara a energiei este foarte mica, ceea ce este foarte important si va fi afisat pe factura de energie electrica la sfarsitul lunii.

Ai incredere in tehnologia LED. Are multe beneficii!

spoturi led

Acest tip de sistem de iluminare cu spoturi LED, adica tehnologia cu diode emitatoare de lumina, este o tehnologie care a aparut recent, dar datorita numeroaselor sale avantaje, a inceput sa fie folosita din ce in ce mai mult. Gama aici https://electric-concept.ro/Spoturi-LED

Prin urmare, aceste spoturi LED sunt de obicei utilizate in spatii industriale mai mari, ceea ce este foarte necesar si, bineinteles, un iluminat foarte economic. Desigur, le puteti instala acasa.

Scopul principal al oricarui sistem de iluminat care utilizeaza tehnologie bazata pe diode emitatoare de lumina este de a oferi lumina, indiferent daca vorbim despre locuri publice, cum ar fi amplasamente industriale mari sau sali private pentru uz casnic.

Selecteaza mai multe tipuri de lumina

Au 3 tipuri de lumina: lumina alba rece, lumina alba calda si lumina naturala, cunoscuta si sub numele de lumina neutra.

Lumina alba rece este de obicei utilizata in coridoare mici, bucatarii sau bai pentru a conferi camerei un aspect steril.

Iluminare calda, potrivita pentru spatiile de agrement sau cele mai des utilizate camere din case. Acest lucru este cel mai frecvent in dormitoare, camere de zi sau spatii mari si este deschis, deoarece are un mare sentiment de confort si relaxare.

Lumina naturala – aceasta este cea mai buna alegere pentru dulapuri, coridoare, spatii de lectura sau de lucru, deoarece este o lumina intermediara care imita bine lumina zilei.

Postați comentarii