Ai parte de reparații rapide pentru telefonul mobil, de la MobileFIX

Atunci când telefonul mobil are o problemă, de cele mai multe ori ne îngrijorăm foarte tare. Telefonul a devenit parte din viața noastră și fără acesta se creează o mulțime de probleme. Pentru mulți dintre noi, telefonul mobil este cel prin care ne administrăm afacerea, așadar o defecțiune reprezintă un real impediment. În cazul în care telefonul mobil se comportă anormal ori s-a defectat, poți merge cu el la MobileFIX. Compania se ocupă de reparații rapide pentru telefonul mobil, iar deținătorul acestuia se poate bucura de el în doar 30 de minute.

MobileFIX este un service GSM autorizat, care dispune de personal calificat și resurse suficiente pentru a soluționa problema telefonului în mai puțin de o oră. Pe lângă problemele localizate la telefonul mobil, poți opta și către service pentru laptop sau PC. Este important să tratezi defecțiunea telefonului imediat și să nu încerci să îl repari de unul singur. Personalul specializat din cadrul service-ului va localiza imediat problema, iar cu ajutorul resurselor necesare îl va repara mai repede decât crezi. În general, reparațiile durează mai puțin de o oră, însă există și defecțiuni mai mari care pot prelungi timpul de lucrare.

Pe site-ul MobileFIX.ro ai la dispoziție toate detaliile privind reparațiile telefoanelor mobile. Tot acolo vei vedea și prețurile pe care le plătești în funcție de marca, modelul și tipul de reparație al telefonului. Astfel, beneficiezi de transparență și vei vedea dinainte prețul pe care îl vei plăti pentru reparația smartphone-ului. Nu dispera atunci când telefonul are probleme! Mergi cu el la MobileFIX și îl vei putea folosi în aceeași zi din nou, alături de garanția reparației.

Nu ești în zona service-ului? Trimite telefonul prin curier!

MobileFIX activează în 4 orașe de la noi din țară unde poți merge cu telefonul. Durând atât de puțin reparația, poți asista la ea în interiorul service-ului. Astfel, dacă ești din București, Cluj, Brașov sau Constanța poți apela la serviciile MobileFIX pentru telefonul tău. În caz contrar, ai ocazia de a trimite telefonul prin curier, iar în doar două zile telefonul va fi din nou în posesia ta.

Pentru a trimite telefonul prin curier este necesar să completezi un formular de pe site, unde să fie furnizate mai multe date, precum locația de unde va ridica telefonul curierul, modelul acestuia și defecțiunea pe care o are. Unul dintre operatori te va contacta în vederea stabilirii tuturor detaliilor, iar mai apoi curierul va veni să ridice coletul. Mai multe detalii despre acest aspect poți vedea pe site-ul companiei.

Reparații la diferite tipuri de smartphone-uri

MobileFIX nu se dă în lături de la nicio problemă pe care o poate avea telefonul! Fie că este Samsung sau iPhone ori ai probleme cu iPad-ul, în toate cazurile specialiștii se vor ocupa de soluționarea problemei în scurt timp.

Pe site ai la dispoziție tipurile de reparații ce pot fi făcute pentru toate aceste mărci, cât și pentru fiecare model în parte. Contactează echipa la numărul de telefon sau la adresa de e-mail contact@mobilefix.ro.

Postați comentarii