Alege-ti usor o masina inchiriata si uita de mijloacele de transport in comun!

In prezent, turistii au la dispozitie o gama variata de mijloace de transport din care pot alege. Optiunea de a opta pentru serviciul rent a car aeroport Craiova ramane, insa una dintre cele mai moderne si mai fiabile, tocmai datorita numeroaselor avantaje de care au astfel parte soferii care nu vor sa astepte dupa mijloacele de transport in comun. Cei care vor ca imediat dupa ce aterizeaza sa nu fie nevoiti sa ia un taxi sau sa piarda mult timp, orientandu-se dupa un autobuz au libertatea de a-si face o rezervare si de a se bucura de o masina cu ajutorul careia sa se deplaseze oriunde isi doresc!

Cum se poate rezerva o masina inchiriata?

Pentru inceput, persoanele interesate de serviciul de inchirieri masini trebuie sa stie ca reprezentantii https://craiovarentacar.ro sunt disponibili telefonic 24 din 24 de ore, tocmai pentru ca isi doresc sa ofere clientilor cel mai bun sprijin. Online, turistii pot completa un formular in care sa mentioneze perioada in care au nevoie de o masina, dar si tipul de autoturism dorit. De asemenea, rezervarile se pot face la telefon sau prin trimiterea unui e-mail catre firma de inchirieri. Ulterior, masina dorita poate fi preluata la ora indicata de catre clienti!

Flota de masini

Pe site-ul anterior mentionat, turistii au la dispozitie o gama variata de masini din care pot alege. In dreptul fiecarui model sunt mentionate principalele caracteristici pe care clientii trebuie sa le stie: numarul de pasageri, tipul de cutie de viteze, dar si capacitatea portbagajului si pretul aferent pentru o zi. Printre tipurile de autoturisme puse la dispozitia clientilor se numara urmatoarele: masini mici, medii, mari, masini de familie dar si modele premium. De asemenea, cei interesati de masini de inchiriat in Craiova pot alege si SUV-uri, van-uri sau masini automate.

Perioada de inchiriere poate fi prelungita

In cazul in care soferii au nevoie sa prelungeasca perioada de inchiriere, acest lucru este posibil. Tot ce trebuie sa faca este sa sune sau sa trimita un mesaj la compania care se ocupa de flota de masini, iar astfel poate fi realizat contractual aditional in care este mentionata noua perioada, dar si costurile aferente.

Rent a car aeroport Craiova | masini de inchiriat in Craiova | Craiovarentacar.ro

rent a car aeroport Craiova

Mijloacele de transport in comun reprezinta, de cele mai multe ori timp care ar putea fi folosit altfel. Mai mult, cei care aleg sa inchirieze o masina au posibilitatea de a se bucura de drumuri confortabile, dar si de independenta in ceea ce priveste locurile in care pot ajunge!

Postați comentarii