Alege un software resurse umane complex pentru compania ta

Organizațiile de succes pe termen lung au înțeles necesitatea unui software resurse umane, în care este inclusă o aplicatie pontaj angajati. Softul contribuie la un flux rapid al proceselor interne și la eficientizarea activității profesionale. Soluțiile moderne de acest fel sunt ușor de utilizat și permit gestionarea informațiilor chiar și într-un model de lucru hibrid sau remote. 

Departamentele HR folosesc un software resurse umane complex care reunește module pentru administrare de personal, recrutare, training, evaluarea performanței, dar și o aplicatie pontaj angajati. Cu o soluție integrată de resurse umane, datele importante sunt ușor accesibile în cadrul organizației. Un software resurse umane colectează și organizează toate informațiile despre angajați strânse de-a lungul timpului, în scopul de a le utiliza pentru diverse proceduri administrative. O aplicatie pontaj angajati te ajută să centralizezi datele de prezență ale salariaților, chiar dacă își desfășoară activitatea din mai multe puncte de lucru sau de acasă.

Un software resurse umane, soluția pentru a reduce birocrația

Într-o organizație, există diverse operațiuni care deobicei necesită mult timp și implică acțiuni repetitive și obositoare. Prin implementarea unui software resurse umane, alături de o aplicatie pontaj angajati, eficientizezi sarcinile zilnice de HR și contribui la minimizarea birocrației și la reducerea riscului apariției unor greșeli umane. Spre exemplu, solicitările angajaților cu privire la eliberarea unor adeverințe, sau efectuarea unor zile de concediu de odihnă, pot fi realizate foarte rapid dintr-un software resurse umane. Prin urmare, nu mai sunt necesare schimburi de mailuri între angajat și departamentul HR sau superior, care deseori pot dura zile întregi până la o rezolvare.

Comunicare eficientă cu o aplicatie pontaj angajati

Colectarea datelor de prezență cu ajutorul tehnologiei a devenit o necesitate pentru a eficientiza activitatea departamentului de HR și totodată pentru a evita posibilele erori de pontare. Dacă dorești ca datele de prezență ale angajaților să fie centralizate cu ușurință, alege o aplicatie pontaj angajati. În același timp, soluția digitală facilitează accesul membrilor echipei tale în orice moment la informații importante. Utilizarea ei le permite accesarea unor documente precum: fluturașii de salariu, lista de beneficii, organigrama internă, dar și vizualizarea altor informații utile. 

Configurarea unui astfel de program este realizată pentru a fi folosit într-un mod cât mai intuitiv. Cu o aplicatie pontaj angajati dintr-un software resurse umane, aceștia au parte de flexibilitate în planificarea concediilor, iar comunicarea dintre angajat și management este eficientă și transparentă.

Un software resurse umane, configurabil și actualizat în permanență cu modificările legislative, răspunde la majoritatea nevoilor dintr-o companie. De asemenea, o astfel de soluție beneficiază de suport tehnic prompt, un sprijin necesar în rezolvarea erorilor și a neclarităților. Dificultățile care pot apărea la utilizarea programului vor fi astfel rezolvate într-un timp scurt cu ajutorul unor profesioniști.

Descoperă True HR, un software resurse umane complex

Soluțiile digitale care simplifică sarcinile zilnice ale departamentului HR vor crește considerabil performanța afacerii tale. Alege True HR, un software resurse umane de la UCMS by AROBS cu funcționalități multiple, printre care și o aplicatie pontaj angajati. Compania are o experiență de peste 25 de ani pe piața software din România, și dezvoltă și inovează constant softuri pentru organizații din diverse domenii de activitate. Pentru a afla mai multe despre cum programele lor pot fi utile business-ului tău, contactează-i pe cei de la UCMS by AROBS prin mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

Postați comentarii