Am nevoie de inchirierea unei masini in Alba Iulia

Orasul Alba este un oras destul de mic. Din pacate populatia de 64000 de mii de locuitori declarata nu este intocmai exacta. Pe timpul verii aceasta populatie devine dubla, datorita numarului mare de turisti.

Dupa cum stim deja, turistul are nevoie de anumite servicii de calitate. In primul rand, trebuie amenajata zona turistica in care ajunge, pentru a avea ce vedea. Mai departe, va trebui sa aiba la dispozitie un loc pentru cazare confortobil. Din fericire, ambele elemente mentionate sunt indeplinite destul de bine in Alba Iulia.

Totusi, exista o mica problemuta…

Clientul va avea nevoie sa inchirieze o masina in Alba Iulia

Urmatoarul element care trebuie pus la optiunea turistului este posibilitatea de a avea cu ce sa se deplaseze. Aici, intra in schema companiile de inchirieri masini.

Din pacate, serviciile de inchirieri auto existente in orasul Alba Iulia, nu acopera toata plaja de clienti. Vom explica mai bine, in randurile de mai jos acest fenomen neplacut.

Care sunt conditiile pentru care serviciile de rent a car din Alba, nu sunt destul de eficiente?

In primul rand nu sunt foarte multe companii, care satisfaca toata plaja de clienti. Imaginati-va ca in prezent sunt 7 companii de inchirieri auto mari si late. Restul firmelor de inchirieri masini au sediile in orasele mari din zona Ardealului. In cazul in care va fi solicitata o inchiriere auto pentru orasul Alba, se va aduce masina in oras, cu un cost suplimentar.

firma de rent a car alba iulia

Acest eveniment se intampla din cauza faptului ca sunt foarte putine companii de rent a car. Daca in extra sezon, cererile pentru inchirierile auto sunt destul de mici,… In plin sezon oferta nu poate acoperi sub nici o forma cererea pentru Alba Iulia. Iar, daca este acoperita cererea pentru acest oras, preturile se vor ridica la un nivel destul de mare.

Pentru a face fata acestei situatii, va fi nevoie de inovatie. Una din elementele placute, ce apar acum in Alba Iulia, este o platforma numita Rent-4U.

Care este scopul platformei Rent-4U in orasul Alba Iulia?

Chiar si compania de inchirieri masini Rent-4U, are un punct de lucru in orasul Alba Iulia. Cu toate acestea, nu se poate acoperi cererea in plin sezon. Scopul platformei este sa aduca masinile persoanelor fizice catre inchiriere.

Sistemul a fost infiintat pentru prima data in capitala Romaniei. In prezent, in orasul Bucuresti procesul de inchirieri auto a devenit mult mai simplu, folosind aceasta platforma.

Cum se comporta platforma Rent-4U in orasul Alba Iulia?

Platforma se foloseste destul de usor. Se incarca pe platforma in mod direct actele masinii: cartea auto si actul de proprietate. Daca datele sunt conforme sa va cere:

  • Poze cu autovehiculul respectiv
  • Masina va trebui sa fie mai noua de 2016

Apoi va fi necesar ca masina sa aiba:

  • Itp-ul valid
  • Rca-ul valid

Daca au fost depasiti toti acest pasi, masina va putea fi plasata pentru inchiriere. Ea va fi listata in mod direct pe site, ca masina normala pentru inchiriere. De asemeni, nu veti avea concurenta altor orase, deoarece doar locuitorii din Alba Iulia, vor inchiria masina in judetul Alba.

Cum va ajuta aceasta platforma clientii care apeleaza la serviciile de rent a car din Alba Iulia?

Dupa cum ati vazut in randurile de mai sus: Ati inteles modul in care aceasta platforma, va ajuta oamenii simpli din acest oras. Iar ajutorul va veni sub forma unui venit suplimentar. Acest fapt se intampla fara a deveni sofer de uber si a avea toata ziua ocupata.

Dar, pentru a raspunde la intrebare… Ajutorul pentru clienti va fi unul extrem de mare in perioada sezon. Clientii ce vor sa inchirieze o masina in judetul Alba vor beneficia de urmatoarele elemente:

  • Preturi mai mici in perioada de sezon
  • Mai multa diversitate in ceea ce priveste alegerea masinii
  • Gandul ca banii cu care ati inchiriat masina nu se vor duce la o corporatie, ci la o persoana obisnuita

Cam acestea au fost informatiile oferite de noi. Speram cu aceasta ocazie sa echilibram piata de rent a car din Alba Iulia. Acestea fiind spuse, va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului!

Postați comentarii