Amenajeaza un iluminat eficient in casa ta cu Spoturi LED

De ce recomandam spoturi led

Inlocuirea becurilor conventionale cu spoturi LED a facut din aceasta tehnologie principala sursa de iluminare utilizata.

Iluminatul cu LED este o solutie de amortizare foarte eficienta si a devenit un jucator major in reducerea costurilor si protejarea mediului. Avantajele acestor spoturi led sunt in continua evolutie, motiv pentru care sunt cele mai cautate si cele mai utilizate lampi;daca vrem sa facem spatiul pe care il alegem sa aprinda mai ecologic, trebuie sa alegem spoturi cu LED pentru a evita costurile mari la factura de energie electrica.

Desi costul sistemului de iluminat este mai mare, deoarece consumul de energie al punctului LED este mai mic decat cel al lampii cu halogen, costul va fi rambursat rapid, ceea ce se vede clar pe factura de energie electrica.

Iata lista de avantaje cunoscute

spoturi led

Spoturi cu LED au o durata de viata mai lunga. In comparatie cu lampile fluorescente, becurile pot fi utilizate timp de 50.000 de ore, ceea ce este de peste 50 de ori mai lung decat lampile cu incandescenta;

Aceste spoturi sunt de o mare importanta pentru mediu, deoarece durata lor de viata le poate impiedica sa se defecteze intr-un timp scurt.

De asemenea, are o rezistenta crescuta. Comparativ cu lampile cu incandescenta, spoturile cu LED-uri nu au filamente, deci sunt mai rezistente la socuri si vibratii.

O functie foarte importanta este aceea ca aceste spoturi LED sunt considerate a fi cele mai economice sisteme de iluminat pentru incaperile casei tale. Acestea ofera lumina de inalta calitate si, mai presus de toate, consuma mult mai putina energie decat becurile obisnuite.

Dupa cum am mentionat, principalul avantaj este consumul redus de energie. Comparativ cu unul dintre cele mai economice puncte, consumul acestui punct este de 10 pana la 15 ori mai mic decat cel al unui bec incandescent.

Cate tipuri de lumina exista

Lumina alba rece este de obicei folosita in spatii inchise, de mici dimensiuni, bucatarii, bai sau balcoane, facand camerele sa para spatioase si sterile ca aspect.

Lumina alba calda poate fi utilizata cu incaperi mari ca dimensiune precum dormitoare, camere de zi sau terase pentru a oferi o senzatie de relaxare, securitate si confort.

Lumina intermediara/cea naturala are caracteristicile de a imita bine lumina naturala, deci este ideala pentru holuri, dulapuri sau sali de studiu.

Postați comentarii