Aplice LED pentru uz comun sau industrial – tu ce alegi?

Despre aplice led si tehnologia utilizata

LED-urile de tavan de tip aplice LED au inceput sa fie folosite in multe variatii si forme. Prin urmare, in orice loc exista plafoniere cu LED special concepute pentru acel loc. Electric-Concept introduce aplice cu LED-uri romanesti, potrivite pentru orice tip de camera: baie, dormitor, bucatarie si sufragerie sau chiar pentru uz industrial.

Exista multe tipuri de aplice LED, asa ca acest lucru trebuie luat in considerare la cumparare. Puteti comanda online dimensiunea si stilul plafonierului online. Magazinul online Electric-Concept vinde lumini de plafon cu LED-uri cu tehnologie noua, care este foarte clara pentru toti expertii.

Despre avantajele de care se vor bucura clientii Electric Concept

aplice led

Lumina de plafon Electric-Concept.ro are consum redus de energie consuma cu 40% mai putina energie electrica decat becurile obisnuite. Costurile de intretinere vor fi mult reduse, ceea ce va fi resimtit in buzunar, in special pentru unitatile comerciale.

Factorul estetic este extrem de important in 2020.Designul becului cu plafon cu LED este foarte atractiv, deci poate fi instalat pe orice suprafata.

Plafonierele LED au o durata de viata foarte lunga, motiv pentru care aceste plafoniere cu LED sunt foarte utile atunci cand vorbim despre instalarea lor in locuri greu accesibile.

Aplice LED nu au radiatii ultraviolete, deoarece nu contin mercur sau plumb si sunt foarte ecologice.

Tehnologia LED este in continua evolutie. Producatorii au inceput sa investeasca foarte mult pentru a aduce produsele la cele mai inalte standarde. Costul de productie scade an de an, ceea ce poate fi observat din pretul lampilor aplice LED. Toata lumea doreste sa protejeze mediul, motiv pentru care plafonierele LED sunt foarte potrivite pentru protejarea mediului si reducerea emisiilor de carbon.

Alege ultimele tehnologii

Noua lampa LED cu plafon utilizeaza cea mai avansata tehnologie si are avantaje si motive aproape interminabile care va pot permite ca si consumator sa le achizitionati si sa le implementati in diferite proiecte.

In principal, consumul redus de care se bucura acest corp de iluminat este una dintre caracteristicile definitorii ale produsului. Comparativ cu orice alt tip de afisaj folosit pentru iluminat in generatiile anterioare, acestea pot reduce semnificativ costurile.

Postați comentarii