Art Gift: spirijinim Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” cu fiecare lucrare de artă vândută

Art Gift, platforma online ce conectează artiștii plastici români și oamenii dornici de a cumpăra lucrări de artă, a decis să își aducă aportul în lupta împotriva Coronavirus oferind donații din vânzările ce se vor efectua în următoarea perioadă în cuantumul a minim 1000 RON. 

Administratorii platformei au anunțat de asemenea că artiștii înscriși pe platformă au răspuns pozitiv inițiativei de a contribui și ei la campanie. 

Astfel, o bună parte din artiști și-au donat lucrările pentru ca banii strânși din vânzarea lor să contribuie la lupta împotriva COVID-19. 

Art Gift anunță că pe site există o categorie specială intitulată „Donație COVID-19”. 

Această categorie conține toate lucrările de artă pe care artiștii le-au donat platformei Art Gift pentru a fi vândute cu scopul ca toate sumele adunate din vânzarea acestor lucrări de artă să fie donate în proporție de 100% Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara. 

Fondurile vor fi donate Spitalului, urmând a fi utilizate la libera alegere a managementului Spitalului: pentru îngrijirea pacienților, achiziționarea de echipamente medicale sau de medicamente, oriunde poate ajuta la stoparea răspândirii virusului. 

Astfel, oricine ca dorește să cumpere artă în următoarea perioadă, este invitat să contribuie la această campanie. 

O lucrare de artă cumpărată înseamnă o donație pentru spital, dar și susținerea unui artist autohton. 

Art Gift spune că această campanie este totodată un prilej de a aduce arta în casele fiecăruia din noi, contribuind totodată la sprijinirea medicilor care fac eforturi supraomenești pentru protejarea noastră. 

Dacă sunteți interesați să contribuiți și voi la această inițiativă sau cunoașteți pe cineva care și-ar dori, poți urmări campania campania lor aici. 

Art Gift este un magazin online de artă cadou și totodată o platformă de promovare a artiștilor plastici români. 

Site: www.art-gift.ro

Pagina de donații: https://art-gift.ro/22-donatie-covid-19

Persoană de contact: Ioana Terheș, 0729 667 353, office@art-gift.ro 

Share your thoughts