Autoturisme rulate și la comandă la AutoDelRulate

Dacă te-ai gândit că e timpul să achiziționezi un nou autoturism și nu știi ce să alegi, AutoDelRulate te așteaptă cu o gamă variată de mașini. Prețuri competitive, aspect nou și mod de funcționare perfect – acestea sunt unele dintre cele mai mari avantaje ale companiei. Pe site sau în showroom-uri ai la dispoziție toate detaliile despre fiecare mașină în parte, indiferent de marca și modelul ales. Nu ai găsit încă mașina potrivită? O poți solicita la comandă la AutoDelRulate! O secțiune aferentă este disponibilă pe site, unde vei specifica doar câteva informații și reprezentanții vor aduce mașina pe care ți-o dorești.

Mărcile de mașini disponibile sunt multiple, iar în cadrul companiei ai la dispoziție: Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla, Volkswagen, Volvo, cât și multe altele. Stocurile se pot verifica pe site, iar dacă ești în apropierea unuia dintre cele două showroom-uri poți merge să vezi mașinile. Locațiile se găsesc în Suceava și în București. Tot în cadrul locațiilor fizice poți face și un test drive gratuit pentru mașina pe care ți-o dorești. Te programezi și o poți testa pentru a vedea dacă aceasta corespunde nevoilor tale.

În funcție de ceea ce ai nevoie, poți naviga pe site pentru a vedea gama de mașini, însă poți opta și pentru recomandarea firmei. În secțiunea aferentă poți vedea numeroase autoturisme care se pot potrivi atât preferințelor, cât și bugetului de care dispui. Pentru fiecare autoturism ai listate informații complete, de la kilometri, până la tipul cutiei de viteze, în ce showroom este disponibilă, cât și fotografii cu aceasta.

Comandă mașina pe care ți-ai dorit-o mereu!

Chiar dacă gama de autoturisme este una cu adevărat extinsă la AutoDelRulate, se poate întâmpla să nu regăsești mașina dorită. În acest caz, o poți comanda online, din secțiunea „Mașini la comandă”. Acolo trebuie să completezi un formular, iar compania se va ocupa de căutarea mașinii dorite. La final, unul dintre consultanți te va contacta în vederea stabilirii tuturor detaliilor.

Pentru a beneficia de mașina preferată, este necesar să introduci detalii precum brandul și modelul mașinii, tipul de combustibil, tipul cutiei de viteze, anul de fabricație, un buget estimativ, cât și date de contact în baza cărora reprezentanții te vor contacta. În acest fel, poți specifica toate dorințele în vederea obținerii mașinii la care ai visat mereu. AutoDelRulate se ocupă constant de îndeplinirea dorințelor clienților, așadar le poți comunica toate detaliile despre mașina pe care ți-o dorești.

Test drive pentru autoturismul preferat

La AutoDelRulate ai parte de numeroase beneficii. Printre ele se numără controlul tehnic al fiecărui autoturism, pregătire estetică și, nu în ultimul rând, test drive pentru autoturismul pe care ți-l dorești. Te programezi online sau la telefon, specifici autoturismul dorit, apoi gratuit poți face test drive-ul. În acest fel, poți testa și poți vedea dacă acesta îndeplinește condițiile pe care ți le dorești. Pentru a contacta compania, ai la dispoziție numărul de telefon, cât și adresa de e-mail contact@autodel.ro.

Postați comentarii