Black Friday 2020: sfaturi pentru a obtine cel mai bun pret

Cu siguranta sunteti unul dintre cei care au profitat deja de ofertele Black Friday. De cand acest fenomen a fost infiintat, el a devenit o traditie si tot mai multi asteapta sa ajunga „vinerea neagra” pentru a obtine cele mai bune chilipiruri.

Vinerea neagra a inceput in Statele Unite si este deja o traditie americana, dar s-a raspandit deja in majoritatea tarilor occidentale. De-a lungul anilor, Black Friday a dat nastere unui alt fenomen, cunoscut sub numele de Cyber ​​Monday. Se desfasoara in ziua de luni si, la fel ca Black Friday, ofera reduceri mari la produsele electronice. De-a lungul anilor, s-au alaturat tuturor tipurilor de afaceri in zilele noastre, oferind reduceri la produsele lor pentru 1, 2 sau chiar mai multe zile. Unele unitati profita de Black Friday pentru a plasa oferte pentru o saptamana, de exemplu. Prin urmare, desi initial a fost o zi (sau doua, cu adaugarea zilei Cyber), astazi puteti beneficia de oferte si reduceri de tot felul pentru mai multe zile, deci profitati!

Black Friday 2020: sfaturi pentru a obtine cel mai bun pret

Dupa cum stiti, cel mai bun lucru la aceasta zi, este ca s-a raspandit atat de mult, incat nu mai aveti doar o zi sa cumparati, dar in majoritatea unitatilor puteti obtine ofertele dvs. pentru cateva zile, pana la Cyber ​​Monday. Acest lucru va ofera mai multe optiuni pentru a obtine produsul dorit.

  • Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va planificati achizitiile. Analizati ceea ce aveti nevoie mai intai de toate. Faceti o lista cu produsele de care aveti nevoie si concentrati-va numai pe ele. Este o buna ocazie pentru a obtine lucrurile de care aveti nevoie cu adevarat, la un pret bun, si nu va cheltuiti bugetul pe capricii.
  • Nu va concentrati doar pe tehnologie. Desi la inceput ne-am confruntat cu produse tehnologice, gama de produse este din ce in ce mai extinsa. Fara a mai continua, anul trecut, Amazon a triumfat cu vanzarea de scutece. Asta inseamna ca va puteti concentra pe obtinerea unei bune achizitii de produse de zi cu zi si sa economisiti niste bani.
  • Nu va aruncati sa cumparati un produs de indata ce il vedeti. Trebuie sa efectuati o mica ancheta si sa comparati mai multe magazine pentru a gasi cel mai bun pret. Comparati preturile diferitelor magazine pentru a gasi produsul la cel mai bun pret. Magazinele avertizeaza, de obicei, despre preturile lor anterioare.
  • Pentru a investiga, este mai bine sa navigati in modul incognito. Multe companii utilizeaza cookie-uri care vor face achizitia dvs. mai compulsiva. Puteti primi avertismente ca produsul este pe cale sa se epuizeze sau ca pretul acestuia va creste, pentru a va incuraja sa achizitionati produsul. Comparati da, dar cu modul incognito activat.
  • Asigurati-va ca pretul este real, adica de multe ori vedem pretul si ne lansam direct pentru a-l plati. Trebuie sa verificati daca TVA-ul este deja inclus sau sa consultati daca aveti costuri de expediere. In acest fel, veti evita cresterea neasteptata a preturilor.
  • Daca cumparati online, asigurati-va ca o faceti pe un site securizat. Un site securizat este cel care include „HTTPS” in URL-ul sau si care ofera metode de plata sigure.Verifica lista firme care organizeaza acest eveniment important.

In cele din urma, acordati atentie conditiilor de plata si returnare. Astfel veti sti daca produsul poate fi returnat, perioada de returnare si rambursarea banilor

Postați comentarii