Calculează rapid remunerațiile angajaților printr-un soft calcul salarii

În lipsa unor soluții software precum soft calcul salarii și aplicatie pontaj angajati, operațiunile de payroll pot fi obositoare și predispuse la erori. Instrumentele digitale destinate proceselor de HR ajută personalul de resurse umane să-și reducă volumul de muncă, prin eficientizarea sarcinilor zilnice. 

Simplificarea calcului de salarii cu soluții intuitive

Pentru a gestiona operațiunile complexe de payroll, specialiștii HR trebuie să țină cont de numeroase aspecte care pot să varieze de la o lună la cealaltă. Prin utilizarea unui soft calcul salarii, integrat cu o aplicatie pontaj angajati, remunerațiile oamenilor dintr-o companie pot fi calculate cu rapiditate. Atunci când au la dispoziție ambele soluții software, profesioniștii din departamentul de resurse umane pot transfera cu ușurință informațiile despre orele lucrate în aplicația de payroll. Ulterior, veniturile salariale ale angajaților pot fi calculate într-un mod simplu, iar siguranța datelor este asigurată. De asemenea, un soft calcul salarii și o aplicatie pontaj angajati ajută la minimizarea erorilor de calcul, cauzate de oboseală și neatenție. 

Simplifică operațiunile de payroll cu un soft calcul salarii

Dacă te confrunți cu proceduri de salarizare obositoare și consumatoare de timp, soluțiile software destinate companiilor, așa cum este un soft calcul salarii și o aplicatie pontaj angajati, te pot sprijini semnificativ. Procesele de payroll devin din ce în ce mai complexe, și depind de multe elemente variabile. 

Atunci când calculează salariile, responsabilii din departamentul de HR trebuie să țină cont de aspecte precum: salariul brut, zilele lucrate, orele suplimentare, numărul de zile de concediu de odihnă, numărul de zile de concediu medical, prime, absențe, posibile rețineri salariale și altele. De asemenea, legislația în vigoare trebuie respectată în permanență, pentru a evita sancțiuni din partea instituțiilor statului. 

Toate aceste lucruri pot fi gestionate cu ajutorul unui soft calcul salarii, în care imporți datele de prezență dintr-o aplicatie pontaj angajati. Programul de salarizare este actualizat în permanență cu modificările legislative, pentru ca toate operațiunile să fie realizate în siguranță. Utilizarea unui soft calcul salarii reduce semnificativ posibilitatea de a exista întârzieri la plata salariilor, fapt care va menține angajații mulțumiți din acest punct de vedere.

Prin ce modalități pot fi preluate informațiile de prezență?

Pentru a calcula cu precizie salariile oamenilor din companie, este esențial ca informațiile despre orele lucrate să fie corecte. Acestea se pot centraliza cu o aplicatie pontaj angajati, care se poate integra cu un soft calcul salarii. Dar cum pot fi preluate datele de pontaj? Pentru a intra într-un punct de lucru al companiei, angajații pot utiliza o cartelă electronică (sistem de tip punch in – punch out). 

În cazul în care muncesc de la distanță, salariații își pot introduce numărul de ore lucrate într-o pagină dedicată, creată într-o aplicatie pontaj angajati. Mai mult, specialistul HR poate precompleta informațiile despre pontajul angajaților direct în aplicație. Apoi, la calculul remunerațiilor angajaților cu un soft calcul salarii, efectuează modificările necesare dacă au apărut între timp zile de concediu de odihnă, zile de concediu medical, ore suplimentare sau alte situații.

Operațiuni de payroll simplificate de un soft calcul salarii

Digitalizarea activităților financiar-contabile a devenit o necesitate în mediul de afaceri, pentru a economisi timp și resurse materiale. UCMS by AROBS este o companie producătoare de soluții software pentru organizații din diverse domenii de activitate, și are o experiență de peste 26 de ani pe piața din România. Un soft calcul salarii, dp-Payroll, dar și o aplicație de resurse umane, True HR, în care se regăsește o aplicatie pontaj angajati, sunt soluțiile software pe care UCMS by AROBS le poate implementa în organizația ta. Pentru mai multe detalii, trimite un e-mail la sales@ucms.ro sau apelează numărul 0738 822 537.

Postați comentarii